Lækre cool kids sneakers fra ECCO til aktive børn

♥ Reklame – i samarbejde med ECCO  ♥

Ecco cool kids børnesko

I sidste uge var børnene ude for at shoppe nye cool kids sneakers i Eccos flagship store på Ny Østergade her i København. Jeg tror faktisk, det er første gang, de får sko i en fysisk butik, fordi jeg altid shopper online, så det var en helt ny oplevelse for os alle 😀

Men det var en klar succes – personalet var SÅ søde og servicemindede, der var et lækkert børnehjørne i butikken, og de fik endda to små poser LEGO med, da vi gik derfra – så kan netshopping godt gå hjem og lægge sig! 😉
Men altså, det var så virkelig et held – for jeg troede, jeg havde helt styr på størrelserne hjemmefra – jeg havde nøje målt og sammenlignet med størrelsesskema online, og alligevel endte de begge i en størrelse større, end jeg havde regnet med.

ECCO er i den grad kommet ind i kampen på designfronten, og man kan ikke længere påstå, at der er ret meget fodformet over dem – selvom de dog tilsyneladende stadigt er fantastisk gode at have på. I hvert fald udbrød min datter spontant, så snart hun havde fået dem på fødderne “det føles fuldstændigt som at gå på skumfiduser” 😉

Så højt kan man åbenbart hoppe, når man lige kommer ud fra butikken i sine nye cool kids sko fra ECCO 😀

Støvlerne her er et KÆMPE hit hos begge børn – og jeg er også vild med designet, som er sådan lidt basketstøvle agtigt – meget sporty, og alligevel helt klassisk pæn.
Derudover er de faktisk virkelig gode til de børn, der næsten har fanget det med at binde snørebånd – men alligevel ikke er så sikre på det, at de kan sidde og gøre det selv, når de hurtigt skal ud på legepladsen – her er der nemlig både snørebånd OG lynlås ;)¨

Men det geniale, som gør de her ECCO cool kids støvler fuldstændig perfekte til netop overgangssæsonerne, hvor vejret er meget utilregneligt, er at støvlerne er vandtætte. Slut med at beordre børnene til at gå en lang bue uden om de vandpytter, som lokker noget så voldsomt på bare en lillebitte pjasketur – og slut med våde strømper, når de alligevel trodser mors strenge formaninger 😉

I dag var vi fx en tur i skoven efter børnehave og skole – og solen skinnede fra en skyfri himmel, da vi kørte hjemmefra. Pludselig slog vejret om i regn – og selvom det bare var en byge, så var det alligevel nok til at skabe smat og mudder – og hvor var det dog befriende bare at lade dem lege løs – selvom de stadigt havde deres sko på fra børnehaven og skolen.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *