TV- og spilleområdet i vores legerum


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Som før nævnt har vi et gigantisk legerum til børnene, som vi efterhånden har fået lavet rigtig lækkert. Der er blevet lavet et krea-område, et udklædnings- og danseområde, et tv- og spilleområde samt et stort legeområde.

I dag er det TV- og spilleområdet, jeg viser frem, og det er virkelig noget, der har været et stort hit hos både børn og voksne. Vi voksne benytter os godt nok ikke selv af det – men til gengæld har vi nu fået vores eget TV tilbage 😉

Min søn elsker at spille Playstation og Wii – og min datter elsker at se Netflix, og nu har de altså fået deres helt eget hjørne til den slags, hvor de ikke skal kæmpe med os om fjernbetjeningen.

Fjernsynet var vi så heldige at finde i en storskraldsgruppe på Facebook. Det er altså et rigtig godt tip at melde sig ind i nogle af de grupper, der dækker dit geografiske område – for man kan sagtens gøre sig nogle meget fine fund.
Vi har koblet det op med vores Wii og ikke mindst min søns Playstation 4, som vi kan bruge til både at streame DR, Netflix og HBO.

 

Jeg har længe været på jagt efter et par sækkestole, jeg kunne bruge til området. En sækkestol er helt perfekt at ligge og flyde i foran fjernsynet – og her i legeområdet er de nemme at rykke til siden, hvis man skal bruge gulvpladsen til noget andet.
Det var vigtigt, at de var flotte (!!) og især også vigtigt, at de ikke fyldte for meget, så der stadigt er plads til at lege, danse og lave ballade i legerummet.
De fleste sækkestole er enten til voksne (og dermed meget store) eller til små børn, som altså er alt for små til  mine halvstore børn.
Jeg blev i en Facebook gruppe rådet til at kigge nærmere på SACKit sækkestole, fordi de netop laver en junior sækkestol, der er helt perfekt til de lidt større børn.

De er simpelthen SÅ flotte – og er et kæmpe hit hos børnene – men også hos vi voksne 😉 De bliver ofte hevet med ind i stuen, når vi alle ser fjernsyn sammen, og nu hvor vi har fået brændeovn kan man stort set hver morgen se min søn i en sækkestol foran brændeovnen, hvor han langsomst sidder og vågner op ♥

Det gode ved at have lavet et område til børnenes Playstation og TV er, at de nu gør meget mere brug af deres legerum. Det er stort set altid der, de opholder sig, når de har venner på besøg – og man kan bare mærke, at de virkelig nyder at have deres egen plads.

Og det bedste er jo egentlig, at det kunne laves for meget små midler. Fjernsynet fik vi gratis. Reolen det står på, var en gammel IKEA sag, vi har hevet frem fra gemmerne – så det er egentlig kun sækkestolene, der er nye.
Det primære her er blot, at der er et dedikeret område til spil og TV – det føles som en ren luksus for børnene – og også for vi forældre 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *