Outfit fra møde på Gl Strand – i ny kjole fra Ganni


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

I mandags fik jeg kickstartet min arbejdsuge sammen med Dorte, hvor vi endnu en gang var til møde hos de søde folk i Dansk Journalistforbund i forhold til vores faglige netværk for bloggere.
Det er helt fantastisk spændende og jeg har helt sommerfugle i maven over, at vi er så langt – men samtidigt er det som selvstændig også virkelig svært at klemme alt det frivillige arbejde ind i kalenderen, når man også gerne skal nå at lave noget, der giver penge i kassen 😉

Til gengæld benyttede Dorte og jeg os bagefter af lejligheden til at spise lidt frokost, shoppe en smule og generelt få sparret lidt med hinanden om nogle af de kampagner og udfordringer, vi lige nu sidder med hver især.
Jeg har vist nævnt det flere gange før; men når man arbejder som selvstændig hjemmefra, så er det altså til tider enormt ensomt – og den sparring og de sociale input er guld værd!

Jeg var hoppet i min nye kjole fra Ganni, som jeg faktisk har været lidt i tvivl om. Eller dvs. egentlig var jeg vild med den både online og også da jeg hoppede i den, men så snart min mand så den udbrød han: “næh hvor fint med den kjole – den er sådan lidt retro” -og det var altså ikke helt det look, jeg var ude efter 😀

Jeg viste den frem på min Instagram-story (følg endelig med på itsfashionbabydk hvis du ikke allerede gør det 😉 ) og spurgte ind til, om det var en keeper eller ej – og det væltede ind med søde beskeder, så min mand blev nedstemt!

Og jeg er virkelig også glad for den – udskæringen, taljeringen og ikke mindst peplum effekten gør den simpelthen SÅ fin – og nu er det ret svært at fange farven på billederne – enten kan man ikke se detaljerne, eller også er den alt for overbelyst til at gengive farven rigtig – men den er en helt mørk blå med et sort mønster.

Støvlerne er en KÆMPE favorit hos mig og har været det et par måneder efterhånden. De er ikke helt billige, men de er altså alle pengene værd! Hælen er tilpas bred og ikke alt for høj, så man sagtens kan bruge dem til hverdag – og de pifter simpelthen ethvert outfit op og jeg bruger dem både til kjoler og jeans!

Kjole: Ganni -.- Støvler: A.T.P. Atelier

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *