Når børnene er med på arbejde

♥ Reklame – i samarbejde med Arla Cultura ♥


Jeg har tidligere nævnt det; hvor heldig jeg på mange måder er med mit job, og især at børnene ofte kan være så stor en del af det, uden at de dog nogensinde selv føler, de er på hårdt arbejde 😉

De er ofte med til events, hvor der for det meste er lækre sager, søde venner og oplevelser, som man sjældent kan købe sig til for penge. De tester nogle gange produkter til bloggen – ofte sjovt legetøj, hvor det er ren lykke at få lov at være nogle af de første til at prøve. Andre gange er det sjove projekter, vi har sammen – som fx filmen vi lavede forleden, som vi alle 3 har haft det helt fantastisk sjovt med.
Forleden havde jeg Fidusen med på job – og det var altså en af de rigtig gode dage, hvis du spørger både hende og mig.
Vi var inviteret hjem til Michala og Molly My til leg og hygge – og så kiggede Arla Cultura forbi med et filmhold og en sød dame, der gerne ville snakke lidt med pigerne om maver – og hvordan man passer på sin mave.

Pigerne havde en fest og fik lov at slå sig løs med alt Mollys legetøj – og Fidusen var svært misundelig over, at hun havde en gynge midt i stuen 😉 – De fik fortalt lidt vrøvl og sandheder om deres mødres maver (havde ærlig talt frygtet, hvad hun mon kunne finde på at sige, men hun var ganske sød ved sin mor 😉 ), og i det hele taget havde de to søde piger bare en fest.

Michala og jeg var en anelse mere pressede, da vi blev udspurgt om vores egne maver – haha – men altså; jeg har nu faktisk et ganske afslappet forhold til den.
Jeg er udstyret med ganske heldige gener fra min mor, så faktisk er det ikke noget, jeg tænker sådan helt vildt meget over i hverdagen.
Jeg har ikke en specielt sød tand og er nok meget god til at have en god balance mellem de sunde sager og de mere syndige – som fx et stykker lækkert hjemmebagt banankage, som jeg lige nu drømmer om 😉
Og sådan er det jo egentlig med de fleste ting her i livet; det hele gælder om at skabe en sund balance, så der også er plads til de gode ting.

Pigerne har allerede spurgt efter en ny legeaftale – og som selvstændige er Michala og jeg så heldige, at vi sagtens kan tage en arbejdsdag sammen hjemme hos en af os, hvor vi får arbejdet igennem, mens pigerne hygger sig med hinanden – det ER da ren luksus ♥

Videoen som du kan se her i indlægget, skal bruges på Arla Culturas sociale kanaler – og jeg synes, den indfanger pigernes stemning på bedste vis og viser, hvor god en dag de havde sammen ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *