Yay det er weekend – og jeg har gode planer!


Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Fredag! – dig har jeg godt nok længdes en smule efter i denne uge, som har været lige lidt for tætpakket til min smag – men det altså svært at vælge fra, når det er en masse helt vildt spændende ting, der lige nu folder sig ud.
Kender I ikke godt det?

Men altså;nu er det fredag – weekenden er liiiige om hjørnet – kan du mærke det?
Min familie pakkede al deres habengut her til morgen og direkte efter arbejde, skole og børnehave sætter de kursen mod Farmor & Farfar på Fyn. Min mand skal nemlig arbejde i nærheden i morgen, så det blev kombineret med et lille besøg.

Samtidigt gør jeg mig klar til festivitas, sjusser og dans til den lyse morgen. Jeg skal ud med nogle dejlige mennesker fra branchen (og hende her samt hende her) og glæder mig faktisk helt vildt.
At jeg så oven i købet kan se frem til en hel dag alene i sengen i morgen med ro, serier og afslapning gør bestemt ikke glæden mindre 😉

Jeg ville egentlig have haft denne fine kjole på – men den er ikke nået frem med posten endnu, så jeg har været på kjolejagt og har faktisk fundet en af mine all time favoritkjoler – Stine Goya Blush kjolen som jeg har på på billedet i en mere festlig og glitrende variant, som jeg skal have på i stedet.

I morgen aften kommer børnene hjem lige i tide til børne MGP – og her er forventningens glæde virkelig stor – faktisk både fra børnenes og min egen side.
Min mand er ikke hjemme, men vi andre 3 kommer til at skrue helt op for hyggen med dyner i sofaen, frugtspyd dyppet i chokolade, slik, chips, dip og naturligvis lækre akoholfri børnecocktails.

Det er simpelthen blevet sådan en hyggelig tradition – og jeg elsker, at børnene nu er store nok til at holde sig vågne til det meste (vi har dog før måtte streame slutningen næste dag 😉 ).
Hvad er jeres MGP traditioner mon?

Søndag: der er vores kalender helt og aldeles tom, og selvom der skulle nå at dukke et par hyggelige aftaler op, så bliver det stadigt en skøn weekend i dejligt lavt gear ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *