Flotte og billige fastelavnskostumer til børn

fastelavn

Flotte og billige fastelavnskostumer til børn kan være svære at opdrive – og hvis man ikke har et barn, der til dagligt elsker at klæde sig ud og dermed bruger sit kostume hen over hele året, så kan det altså hurtigt blive en dyr udskrivning, når vi når februar, og man pludselig skal have opstøvet et fastelavnskostume til børn.

januar173

I år synes jeg dog, at H&M har nogle virkelig gode bud på billig udklædning til fastelavn, og jeg har fluks bestilt det bedårende enhjørning-outfit til min datter, som faktisk længe har talt om at være netop det – uden at vi dog tidligere har set det her fra H&M.

Jeg var dog også fristet af den fine flamingokjole – min datter har tidligere været den mest nuttede flamingo, så det bringer virkelig minderne frem igen ♥

Min søn har til gengæld proklameret, at han vil være Harry Potter – og det ELSKER jeg!! Jeg tænker, at vi selv bikse et kostume frem til ham, så jeg skal på jagt efter en kappe, en passende strikket sweater og et par runde briller 😀

Hvad skal dine børn mon være til fastelavn – og hvor plejer du at finde deres kostumer?

Alle kostumerne fra H&M kan du finde lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Kostumerne er fine. Men er jeg den eneste, der slet ikke forstår, hvorfor kostumer til piger partout = tylskørt.
    H&M har godt nok flyttet et par superheltedragter ind på pigerne side i shoppen, men fx astronaut, kok, haj mm – det er kun for drenge, hvis man skal tro deres shop. Det frustrerer mig, at vi ikke er kommet længere end det i 2017

    • Jeg må faktisk indrømme, at det ikke rigtigt er noget, der kan irriterer mig 😀
      Der er jo intet til hinder for, at man køber et kostume fra drengekategorien til sin datter, og de har jo også lavet en hel side, der samler alle kostumerne, hvor de ikke er delt op efter køn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *