Når man går all-in til en 80’er fest

801

802

805

804

803

Der findes vist groft sagt to slags mennesker – dem der elsker temafester og går all-in på udklædning – og dem der hader det og på det nærmeste overvejer et afbud for at slippe for at skulle kaste sig ud i den slags.

Jeg hører selvsagt til den første del – hvilket måske næsten ikke kan komme som nogen overraskelse, hvis man fx har set de temafester, jeg har arrangeret for mine børn 😉

Da jeg i weekenden var invitereret til stor fest med afslappet 80’er som tema, så var det en oplagt mulighed for at dyrke min pyntesyge og gå all in på neon, polyester og generelt dårlig smag 😀

Til min store ærgrelse, var der faktisk ikke rigtigt noget fra min egen garderobe, der kunne bruges (SÅ gammel var jeg trods alt heller ikke i det årti 😀 ), så jeg tyede i stedet til en færdigkøbt løsning – hvor jeg her viste 3 fantastiske kostumer til 80’er fest.

Jeg endte i roller-girl outfittet (reklamelink) – altså  bare uden rulleskøjter, forstås. Jeg er motorisk udfordret nok i forvejen – men efter et par sjusser  ville det langt fra være forsvarligt 😛

Min bedre halvdel var heldigvis også let at lokke ift udklædning, og han iførte sig en særdeles laber campinghabit (reklamelink) – og jeg siger dig; han levede sig virkelig ind i rollen som halvkikset campist på dansegulvet senere på aftenen 😀

Nu er jeg faktisk blevet helt opsat på selv at holde en temafest – men hvilken…?
Hvad er den sjoveste temafest, du har været til, hvor folk skulle komme udklædte?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Jeg tror faktisk ikke, jeg nogensinde har været til en decideret temafest… Men for dælen, hvor ser I ud, haha! 😉 Total 80’er nostalgi. Og lad mig da udtrykke min misundelse; Hvordan kan det gå til, at du selv i dét outfit kan se tæskelækker ud? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *