Ferm Living Kids – lækre nyheder her i 2017

Opdateret for nylig56
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Ferm Living kommer med de smukkeste nyheder til børn og børneværelset her i foråret 2017.

Der er få positive ting at sige om januar måned, men en af de ting, jeg elsker ved netop denne måned, er alle de skønne forårsfavoritter, der dumper ind i min indbakke med smugkig på de gode ting, der kommer i butikkerne de kommende måneder.

Jeg tænker, at jeg vil dele nogle af mine favoritter med dig de kommende uger – og et oplagt sted at starte er hos Ferm Living, som barsler med den fineste Kids kollektion, hvor man ikke kan undgå at forelske sig i nogle af de smukke ting, der kommer til børneværelserne.

Glimmer, balloner og legesyge designs sætter scenen til magiske eventyr, der kan udspille sig på børneværelset, og jeg er VILD med udtrykket og tankerne bag kollektionen.

ferm1

Den største nyhed, efter min mening, er deres kollektion af børnemøbler, Little Architect, som både indeholder bord, stole, bænk og skrivebord til børneværelset.
Men kollektionen byder også på lækkert blødt sengetøj (der passer til voksenkollektionen), fantastisk flot tapet med smukke flamingoer – og så spotter jeg også de fineste sækkestole til børn samt det mest vidunderlige spejl, som jeg er NØDT til at have til Fidusens fine pigeværelse (sammen med bænken – ÅH den er fin!).

Jeg ved, at LirumLarumLeg har taget mange af tingene fra den nye kollektion frem – du bør derfor kunne finde flere af tingene lige her indenfor kort tid.

Er det ikke en skøn kollektion? ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *