Lækkert drengetøj til halv pris hos Someday Soon

IMG_9587-001
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Mit absolutte favoritbrand, når det kommer til lækkert og cool drengetøj er Someday Soon.
De har i den grad forstået, at drenge (og især når man har en, der fylder 8 lige om lidt) gerne vil iklædes fedt og sejt tøj – hvor kvaliteten er i top, men hvor mors præferencer for småblomstrede pastelfarver er pakket langt væk! 😉

De har udsalg lige nu i deres webshop, hvor alt er med 50% rabat, og tøjet er faktisk så tilpas tidsløst (uden dog på nogen måde at være klassisk), at du sagtens kan hamstre nogle styles til den kommende tid til en helt fabelagtig pris.

Flere af mine favoritter er stadig at få til halv pris – så dem tipper jeg lige om her.

IMG_1666-001

IMG_9584-001

IMG_9589-001

IMG_1654

Jakker

Jakken med det fantastisk fine mønster på ryggen brugte min søn som overgangsjakke i efteråret og kommer til at bruge den igen til foråret. Her i vinterperioden har han til gengæld brugt den som en slags cardigan udenover fx en t-shirt.

IMG_1605-001

IMG_1625

Sweatshirts

Der er SÅ mange lækre sweatshirts med forskellige prints, at det faktisk er svært at vælge favoritter.
Denne med himmel-mønster er min søns klare favorit – personligt er jeg selv mere vild med denne.
Kvaliteten er helt i top – den på billedet har været vasket et utal af gange allerede og er stadigt helt som ny.

 

IMG_1647

IMG_1633-002

T-shirts med print

Det er især deres lækre statement t-shirts med forskellige prints, der er kendetegnende for Someday Soon børnetøj, hvis du spørger mig. Den måde de leger med sætningskonstruktionerne med “someday soon” er helt fantastisk fin, og min søn, som nu har lært en del engelsk, er også vild med deres statements.
Du finder hele udsalget lige her – og de er altså ikke nærige; det er alt på siden, der er sat ned med 50%.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *