Når aftenen ikke helt går som planlagt…

billede-16-12-2016-20-16-59

Jeg skulle være alene hjemme med begge børn her til eftermiddag og aften, mens min mand fik forkælet smagsløgene og kigget lidt for dybt i snapseglasset til en julefrokost med jobbet.
Vi havde glædet os og lagt planer om tur i biffen, nachos til aftensmad (en fast tradition, når jeg er alene hjemme med dem 😀 ) og naturligvis gavmilde mængder af blandselvslik og hjemmebagte småkager – aaaah!

Planerne tog dog pludselig en uventet drejning, da Trutten blev ringet syg hjem fra skole her til formiddag. Han blev hentet hjem sammen med lillesøster, og jeg kunne hurtigt se, at han havde fået et akut og ret voldsomt anfald af astma – helt ud af det blå. 
Efter en time, hvor han kun fik det værre, konsulterede jeg lægen som over telefonen rekvirerede en ambulance – og så røg vi akut på Rigshospitalet, så han kunne blive stabiliseret.
Fidusen fik lov at sidde på forsædet i ambulancen på vejen, og hun havde en fest og sludrede løs med ambulanceføreren hele vejen 😀

De fandt efterhånden frem til, at han åbenbart har en halsbetændelse og feberen derfra har udløst astmaanfaldet. Han har fået rigelige mængder medicin nu og er stabil – men sløj – så vi er heldigvis hjemme igen.
7 timer på akutmodtagelsen med to trætte børn er sådan lige i overkanten, når man er alene med dem – men de klarede det nu det hele fantastisk. (for lige at komme kritiske røster i forkøbet, så var min mand naturligvis standby på telefonen og ville være kommet, men jeg bad ham om at blive til julefrokosten, da der alligevel ikke var så meget, han kunne have gjort).

billede-04-12-2016-21-12-35

Lige om lidt bliver de puttet – og så har jeg tænkt mig at nedsænke mit særdeles udmattede korpus i et varmt, boblende karbad med en kæmpe balje rødvin og masser af blandselvslik, hvilket bliver særdeles tiltrængt!

Og så glæder jeg mig endnu mere til i morgen, hvor jeg skal hjem til denne søde damemed hende her – og hende her + baby.
Først skal jeg sniffe baby i rigelige mængder (lidt latent skruk er man vel altid), så skal der sludres – og SÅ skal jeg altså have lokket de andre (minus babyen og måske heller ikke hans mor) med på shots og sjusser og dans til den lyse morgen – jeg trænger nemlig i den grad til at blive luftet 😉

Jeg håber, du får den dejligste weekend – og kys lige dine børn en ekstra gang i nat. Man glemmer ofte helt at sætte pris på, hvor fantastisk befriende det er, når man har sunde raske børn ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *