Magisk besøg på Magasins chokoladefabrik

 

img_9698

img_9696

img_9717

I sidste uge var vi inviteret til et helt og aldeles magisk besøg, som mine børn vist meget sent kommer til at glemme.
Vi var nemlig blevet inviteret ud på Magasins chokoladefabrik til en rundvisning og efterfølgende en lektion i chokoladefabrikationens fine kunst, så vi selv kunne stå for julechokoladen i år.

Det er jo egentlig en barnedrøm, der også gik i opfyldelse for mit vedkommende.
Jeg kan tydeligt huske, at jeg som barn sad og så alle de der udsendelser, hvor man ser hvordan ting bliver lavet på en fabrik, og da jeg så en dag så et besøg på netop en chokoladefabrik, begyndte jeg hurtigt at drømme mig derhen 😉

Der skulle godt nok gå en del år – men NU har jeg altså prøvet det 😀
Vi fik både lov at lave lækkert, pålægschokolade med dejligt knasende tykke skiver, store chokoladeslikkepinde med masser af pynt og til sidst fyldte chokolader, som krævede en del koncentration, men som heldigvis lykkedes for os alle 3.

Det var en skøn eftermiddag, og naturligvis blev der prøvesmagt en del undervejs – jeg mener; man har jo på det nærmeste PLIGT til at sørge for, at alt smager, som det skal! Et hårdt job, men nogen må jo gøre det 😉

Chokoladejulekalender til voksne fra magasin

img_9727

På vejen hjem fik både børnene og jeg en af Magasins lækre, luksuriøse chokoladejulekalendere, som er lavet til både børn og voksne.
Der er virkelig kræset for alle detaljerne, og de adskiller sig markant fra de fleste andre chokoladejulekalendere, du ellers kan finde.
Da vi kom hjem, skulle børnene vise dem til deres venner i nabohuset, og da det gik op for dem, at lige netop den julekalender åbenbart var den ældste piges største ønske, forærede min søn den helt spontant til hende uden den mindste tøven.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg havde meget svært ved at holde igen med tårene.

Men jeg fik faktisk en ekstra julekalender med i posen – som en heldig læser af bloggen kan være så heldig at vinde.
Da der jo (heldigvis) ikke er så lang tid til den første låge skal åbnes, køre jeg en lynkonkurrence på bloggens facebookside.

Hop derind via dette link og smid et lod i puljen – så udtrækker jeg en vinder i morgen kl 15, så jeg kan nå at sende præmien af sted inden jul ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *