Inspiration til adventskrans 2016

Adventskrans fra Ferm Living

Ferm Living Adventskrans i messing Ferm living Circle
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Mangler du inspiration til en smuk, nem og hurtig adventskrans til julen 2016, så læs med i dette indlæg, hvor jeg viser min egen DIY adventskrans frem.

Du kender det sikkert; det der med at lige pludselig er det ved at være december, og alle de gode intentioner man havde om at være i god tid med juleforberedelserne, de blev ligesom bare ved tanken…

I år har jeg – som nævnt her – været i overraskende god tid, og derfor kan jeg også nå at dele lidt idéer på bloggen, som du måske kan få glæde af.

Vores adventskrans er jeg sluppet ret nemt om ved – og alligevel er det den smukkeste krans, vi endnu har haft. Det er takket være Ferm Livings geniale Circle Cancle Holder i messing – som altså simpelthen er en helt plain adventskrans i messing med lædersnorer, som du enten kan beholde fin og enkelt i udtrykket – eller som du kan pynte med grene, bær og evt. med små fine vedhæng, der kan hænge ned fra kransen.

Jeg har pyntet min med eucalyptusgrene, som har sådan et fint støvet udtryk, der passer perfekt ind til væggene i vores spisestue, og så har jeg hængt den op i de medfølgende lædersnorer.
Den kan også sagtens stå på et bord eller en skænk, hvor du så fx kan lægge pynt inden i kransen.

Der er slet ikke nogen tvivl om, at den kommer til at være grundelementet i vores adventskrans hver jul fremover ♥
Du kan bl.a. købe kransen lige her.

Du kan også finde den med en god rabat, hvis du kigger på min oversigt over gode Black Friday tilbud 2016.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *