It’s beginning to look a lot like Christmas…

Julebord 2016 med Georg Jensen Damask og Kähler

Julebord 2016 med Georg Jensen Damask og Kähler

Adventskrans fra Ferm Living

img_0046

img_0048

img_0050
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg har fuldstændig overgivet mig til julestemningen og kan faktisk ikke mindes, at jeg nogensinde har været så voldsomt smittet af julestemning – og at jeg nogensinde har været det så tidligt før!

Jeg tror, det skyldes, at vi langt om længe er ved at være på plads her i huset, så vi for alvor har tid, plads og overskud til at jule løs – og hold nu OP, hvor jeg nyder det i stor stil.

Pakkekalendergaverne er købt, jeg har netop lavet gløggessens, dejen til honninghjerterne er sat over – og i fredags fik jeg så lavet adventskrans med den fine krans fra Ferm Living og pyntet vores julebord 😀

De sidste to ting er måske liiiiige tidligt nok 😛 – men vi havde besøg af en journalist og en fotograf fra Berlingske, som skulle interviewe os om vores juletraditioner og rollefordelingen under juleforberedelserne – og jeg havde lovet at pynte lidt op inden deres besøg – hvilket jeg naturligvis ikke havde det mindste imod 😀

Jeg skal nok lige fortælle mere om både adventskrans og julebord senere på ugen – lige nu vil jeg i stedet læne mig tilbage i sofaen med gløgg og æbleskiver, mens jeg netop har sat min juleplayliste på repeat…

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *