Smørbløde læderhandsker – en dejlig gave fra min mand

Designers Remix Læderhandsker

Designers Remix Læderhandsker
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Jeg er så småt gået i gang med at lave ønskeseddel til jul, og præcist som sidste år, ønsker jeg mig igen i år et par lækre læderhandsker – dem var jeg nemlig ikke så heldig at få.

Min mand fik åbenbart opsnappet mit ønske og gik den følgende dag på jagt efter lige præcist det; smørbløde læderhandsker, der smyger sig om hænderne, holder mig varm og som stadigt er fantastisk lækre at se på.

Han overraskede mig derfor på en helt almindelig leverpostejsonsdag med den fineste og mest betænksomme gave – og det vakte lykke!
Jeg tror godt, de fleste kan nikke genkendende til, at i kolde, våde og særdeles triste november, så bliver man altså glad, når ens mand helt af sig selv tager initiativ til sådan en sød overraskelse. Jeg mener; overraskelser er selvfølgelig altid rare, men nogle gange er de mere tiltrængte end andre.

Så jeg har kysset lidt ekstra på ham og synes faktisk, jeg er ualmindelig heldig – altså ikke kun pga. mine smukke nye handsker – men også pga dem 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *