Minimode – når man er misundelig på sit barns sneakers

img_9645-001

img_9661-001

img_9642-001
img_9663
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Fidusen var ude at shoppe med sin far for nogle uger siden, og egentlig burde jeg have forudset fra start, at det ville gå galt. Herhjemme er hun nemlig i stand til at sno det faderlige ophav om sin lillefinger – og det er hun udmærket godt klar over, hvilket hun på fineste vis drager nytte af 😉

Hun kom således også hjem med flere poser, end når jeg for alvor har svinget dankortet på udsalg, og sjovt nok var der skelet knapt så meget til det praktiske tøj – der var i stedet en overflod af pailletter og pink, hvilket selvsagt er et hit hos en 5-årig – men egentlig også hos hendes mor 😉

Jeg kunne faktisk ikke sige mig fri for at være en anelse misundelig – især da hun triumferende trak en adidasæske op af posen og pakkede et par fabelagtige blomstrede Adidas ZX Flux ud.
Jeg kunne jo SÅ godt se dem på mig selv – og jeg kan da også godt afsløre, at jeg har tilbragt en pæn sum tid med at lede efter dem online, men desværre uden held.

Der er til gengæld alverdens andre flotte udgaver af samme model lige her – dog desværre også alle i børnestørrelse 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *