Lykken er… familiehygge

Sidste uge var tætpakket med gode øjeblikke af den slags, man kan leve længe på. Masser af efterårshygge, masser af familiehygge og masser af nabohygge.
Der er lige lovlig meget fart over feltet her i vores lille familie for tiden, så når der er tid til at trække stikket og komme lidt ned i gear, nyder vi det også i fulde drag.
Denne uge tegner også til at blive travl, men god – det kan jo næsten ikke blive andet end godt, når man skyder ugen i gang med et brag af en Halloween-aften – og slutter den af med årets første julefrokost 😉

Lykken er…

img_1833

Nye flotte farver på væggene

Vi (altså nu siger jeg “vi” i et forsøg på at få min mand til at føle, at han er en del af beslutningsprocessen, selvom alle jo godt er klar over, at det reelt set ikke er tilfældet 😛 ) har endelig besluttet os for en farve til vores spisestue, og hold nu OP hvor er jeg glad for den. Spisestuen har faktisk stået med helt rå vægge, siden jeg for 3 måneder siden rev alt det grimme savsmuldstapet af, så det har været en tiltrængt opfriskning.

img_1801

At have Morfar på besøg

Min far er en travl herre, der stadig arbejder og har kalenderen booket med rejser, golfturneringer og alverdens arrangementer, selvom han har rundet de 70.
Derfor har vi også nydt weekenden ekstra meget, hvor han har været på besøg til stor glæde for alle i familien.

img_2009

Hjemmebio med naboerne

Jeg hentede Fidusen tidligt en dag, hvor hun skulle hjælpe mig med nogle opskrifter her til bloggen. Da vi kom hjem stod der den fineste overraskelse fra Disney med masser af pynt og en tophemmelig dvd med snigpremiere på Elena fra Avalor.
Fidusen pyntede fint op, lavede slikskåle og inviterede stolt sin storebror og nabopigerne til biografhygge i sofaen.

img_1968 img_1975

Halloween i Tivoli

Ja den var godt nok også med sidste uge, men vi tog endnu et besøg, og jeg bliver aldrig træt af at se den gamle have trække i festtøjet til både Halloween og Jul.

img_1943

Monsterparade

Vi kom tilfældigvis ind i Tivoli et par minutter før de skød gang i en monsterparade.
Det var en lidt skræmmende oplevelse for børnene – for hold nu OP nogle vilde kostumer, der var hos deltagerne. Det var meget imponerende, og da børnene først havde fået listet deres små hænder ind i mine, stod de også dybt fascineret og så på.

2016-10-29

Kaotiske Familiefotos

Jeg elsker at fotografere, men det betyder også, at jeg sjældent selv er med på billederne. I weekenden beordrede jeg derfor min mand til at tage nogle billeder af børnene og mig – og de her er altså de bedste, der kom ud af det 😀

img_1394

Efterårsleg i haven

Vi har nydt det fantastiske efterårsvejr til nogle timer i haven – som jo er et af de mange gode plusser ved livet som husejer. Egentlig mangler min mand og jeg stadigt at gøre have helt efterårsklar, så jeg håber, at vejret holder et par uger endnu 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *