Weekendens outfit – med nye lækre (og varme) støvler

Reklame – i samarbejde med Ecco

img_1702

img_1855

img_1744

img_1760

img_1765

img_1700
img_1928

Aaah – jeg er sunket ned i sofaen med en kop kaffe og en kopkage halloween edition og slapper lidt af ovenpå en fantastisk dejlig weekend.
Min far har været på besøg hele weekenden, og vi har haft masser af planer som fx zombieparade til Halloween i Tivoli, en god lang gåtur og en tur på Søfartsmuseet i Helsingør.

Jeg har faktisk allerede fundet vintertøjet frem – selvom det næsten har været for varmt i det her fantastiske vejr, vi har haft hele weekenden.
En del af min vintergarderobe er i år de meget omtalte vamsede og lækre Ukiuk støvler fra Ecco, som jeg allerede har haft brugt de seneste uger.
Hvis du læste med herinde sidste år, kan du måske huske, at jeg havde et frygteligt besvær med at finde nogle passende vinterstøvler. Jeg vil jo selvsagt gerne have varme fødder, men jeg vil altså samtidigt også gerne have nogle støvler, der er pæne at have på – og som også er behagelige at gå i. Det har resulteret i, at jeg har gået flere år uden vinterstøvler – mine outfits har åbenbart overtrumfet det praktiske 😀
Jeg fandt et par sidste år – som egentlig lever op til kravene – men som alligevel kommer til kort, når der for alvor falder sne, og det bliver koldt, koldt, koldt.

Her kommer jeg virkelig til at elske de her støvler – de er SÅ varme at have på – og bløde – at jeg får lyst til at stikke mine bare fødder derned helt uden sokker 😀

Det gode er, at jeg både kan bruge støvlerne til jeans – som her – men fordi de sidder tæt til, så er de også perfekte til strømpebukser, som jeg egentlig har på det meste af tiden.
Og så er jeg altså ret vild med hælen -som giver dem et twist, så de får lidt kant til det ellers meget klassiske look. Det ligner jo næsten, at der er kilehæl på – det er der dog ikke. De er dejligt flade og behagelige at have på, og så giver det ikke mindst et helt andet udtryk end de klassiske bamsestøvler som har en blød sål 😉

Du kan se mere om støvlerne her – og købe dem lige her – hvis du svinger mellem to størrelser, ville jeg gå efter den mindste 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *