Fidusens lækre flyverdragt fra Mini McVerdi

Flyverdragt fra Mini Mcverdi

img_1268-001

img_1334

reklamemcverdi

Jeg har efterhånden en del års erfaring i det der med at være mor – og dermed også med at shoppe udstyr til børn.
Når jeg så samtidigt de seneste 7 år har blogget om bl.a. børnetøj, så har jeg efterhånden lært at navigere sikkert rundt i børnetøjsjunglen og har derfor også erfaring med de fleste brands på det danske marked.

Jeg elsker at støde på nye mærker, og derfor har jeg også været spændt på at teste denne flyverdragt fra Mini McVerdi – den er nemlig helt ny.
Eller; det passer så ikke helt. De her Flyverdragter fra McVerdi var nemlig utrolig populære tilbage i 90’erne – nogle af jer kan måske endda genkende de ikoniske styles? – og nu er de altså sat i produktion igen.

Kendetegnende for disse flyverdragter fra Mini McVerdi er, at det er tidsløse enkle styles, der holder så godt at de sagtens kan gå i arv til yngre børn i familien.
Denne flyverdragt er varm, praktisk og fin – med enkle men flotte detaljer.

img_1290

Fidusen har fået lov at teste en af de røde flyverdragter, som straks blev godkendt af hende – især pga det fine mønster i huen og foret, som hun var svært begejstret for.
Flyverdragten er lavet i slidstærkt gummi – og det er altså helt genialt, når man har aktive børn, som hellere hopper gennem en mudderpøl fremfor at gå udenom. Den aftørres blot med en fugtig klud – så er den så god som ny igen.
Virkelig et stort plus her i familien, hvor vi altid har kæmpet for at få flyverdragten ren og tør igen til næste dag i børnehaven.
Som et lille plus står der på hjemmesiden, at man rent faktisk kan kælke på numsen ned af skibakken pga det slidstærke og glatte gummi – det er min datter meget spændt på at afprøve her til vinter 😀

Den er foret med Thinsolate – så man kan holde sig varm hele vinteren – og så er der som sagt et fint mønstret bommuldsfoer inderst.

Nu har det jo (heldigvis) ikke været så kold endnu, at den for alvor har stået sin prøve. Men mit indtryk af flyverdragten er, at den er dejlig let – og dermed er det nemt for Fidusen at bevæge sig rundt uden at blive hæmmet af en stor og tung flyverdragt.

img_1234
Lynlåsen går dejlig langt ned, så hun hurtigt selv kan tage den på, og som et plus så er der en dejlig stor ring på lynlåsen, så det er nemt for små buttede fingre selv at holde fast om den – og så er hun faktisk selv helt vildt glad for, at den let kan tørres ren med en klud – fordi hun så godt kan nænne at gøre den beskidt 😀

img_1470

Jeg var lidt nervøs for, om hun overhovedet ville kunne ånde i den, nu hvor der er gummi yderst – men de dage hun har haft den på, har det været lune solskinsdage – og til trods for et meget aktivt barn, så har hun altså på ingen måde været fugtig af sved – men der er så også masser af bomuld inderst.

Sidst men ikke mindst – så er jeg altså vild med designet og det helt enkle look, hvor der er god fokus på de få men flotte detaljer. Det er kvaliteten der er i højsædet – men uden at der er gået på kompromis med udtrykket.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *