Lykken er… en blandet fornøjelse

Den forgange uge har været lidt af en blandet fornøjelse, som heldigvis er sluttet på toppen. Jeg har ligget syg og meget sølle hele ugen, mens min mand var ude at rejse – og selvom mine børn er store og dygtige til at hjælpe til, så har det altså været lidt af en drøj omgang.
Han kom heldigvis hjem i fredags – og nu har vi efterårsferie, hvor turen går hjem til Jylland om et par dage, så jeg satser stærkt på at tage revanche på de lykkelige glimt i denne uge!
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Lykken er…

Varm kakao med masser af skumfiduser under en varm dyne
Mens jeg var syg blev det en hyggelig fast tradition, at når jeg havde hentet børnene fra skole og børnehave, spiste vi tidlig aftensmad og hoppede derefter under dynen med varm kakao og tegnefilm. På den måde endte vi ud med nogle rigtig hyggelige eftermiddage, som nok ellers havde været meget lange for en feberramt mor.

Shrek the Musical
Da min mand var kommet hjem, skød vi efterårsferien i gang med at tage til premieren på musicalen Shrek inde i Tivoli. Det var et kæmpe hit, og børnene var helt opslugt af forestillingen. Det var bestemt også et hit for vi voksne med masser af indforstået voksenhumor og vanvittigt gode sange, så det kan varmt anbefales.

img_1029

Forkælelse til tør vinterhud
Jeg er, indrømmet, alt for dårlig og doven til at pleje min hud, men her om vinteren, er jeg simpelthen nødt til at gøre noget, fordi den kolde luft udtørrer min hud fuldstændigt. Denne serum fra DM skincare er helt genial, fordi den blot bliver sprayet på huden – og eftersom den nærmest forstøver produktet udover ansigtet, så kan det næsten ikke være nemmere. Jeg har brugt den et par uger nu, og kan både se og  mærke tydelig forskel på min hud.

Processed with Snapseed.

Venindehygge
Venindeflokken var samlet til et par timers venindehygge, og denne gang havde vi sat hinanden i stævne på Fætter Fætter. Jeg har længe været sært tiltrukket af tanken om et sted, der kun har toast på menuen, og heldigvis blev jeg ikke skuffet. Det var virkelig lækker mad, god stemning og meget fornuftige priser.

img_1000

Nem og meget lækker aftensmad
For øjeblikket får vi måltidskasser fra Skagenfood, og hvor er det dog fantastisk lækkert og nemt. Der er mad til tre dage, og 1-2 af dem er fiskeretter. Vi elsker alle 4 fisk, men vi mangler virkelig nogle nye måder at tilberede det på, så det her er en perfekt anledning. På billedet er det dog portobello-burgere, som hittede big time hos os alle 4.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *