Lykken er… dejlige glimt fra den seneste uge

Det er allerede i morgen, at ældstebarnet og jeg sætter kursen mod Disneyland Paris, og jeg GLÆDER mig helt vanvittig meget.

Forleden da jeg skulle putte ham, lå vi og talte om turen. Vi så videoer af de forskellige forlystelser, jeg fortalte at vi bl.a. skal møde alle Disney skurkene og til middag med Disneyfigurerne – og at vi skal bo på det fineste Mickey Mouse hotel. Til sidst spørger jeg ham, hvad han mon glæder sig allermest til, hvortil han svarer: jeg glæder mig nok mest til at skulle rejse med dig, Mor, og være alene med dig i så mange dage” – mit hjerte er næsten ved at sprænges af al den kærlighed til verdens mest fantastiske dreng ♥

Den forgangne uge har været en anelse hektisk og turbulent for både mig og resten af familien, men jeg har bladret billedarkivet igennem og det viser sig jo heldigvis, at der har været fine lykkeglimt – når bare man husker at kigge efter dem.

Lykken Er…

img_0194

At være prinsesse for en dag

Fidusen var blevet inviteret til det fineste Playmobil event på Hotel Phoenix, hvor alle de inviterede piger havde fået tilsendt en lysererød pailletkjole, så alle havde matchende kjoler på. De kom i audiens hos selveste Playmobildronningen, og jeg kan godt afsløre, at min datter var særdeles starstruck over mødet.

img_9463

Min smukke have

I  vores villakvarter har vi en årlig haveweekend, hvor der bliver lejet fælles containere til haveaffald, spist fællesfrokost og så har alle ellers sat weekenden af til havearbejde. Vejret var jo fantastisk, og hvor var det hyggeligt at se, at alle gik og puslede i haven. Vores børn bagte en ordenlig omgang muffins med nabobørnene, som de gik rundt og solgte og således blev sparegrisen hurtig fyldt op 😀
Jeg kan slet ikke sige det nok: jeg er VILD med de mange traditioner og det gode naboskab der hersker her i vores villakvarter.

img_0234-001

At spise noget nær verdens bedste salat

Min veninde har lært mig opskriften på denne salat, som er en af mine absolutte favoritter, og som sagtens kan mætte til et helt aftenmåltid.
Sprødstregt chorizopølse, friske figener (jeg fik mine fra en af mine søde naboer, der havde plukket dem i haven), spinatblade, hakkede mandler, ristet rugbrød med skiver af gedeost der gratineres i ovnen – og til sidst overhældes det med en lækker fed balsamico. MUMS!

Ugen bød desuden også på besøg af min søster, masser af venindehygge samt pizza og blandselvslik på en madras foran fjernsynet med børnene fredag aften – men kameraet var ikke så flittigt fremme i den forgangne uge.
Det kommer det til gengæld i denne uge, hvor Disneyland venter lige om hjørnet – så følg meget gerne med på Instagram, hvor jeg hedder itsfashionbabydk ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *