Gode tips til Disneyland Paris?

Disneyland Paris

Har I mon nogle gode tips når man skal til Disneyland Paris med børn?

Disneyland Paris
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Min søn og jeg er så heldige, at vi af selveste Disney er blevet inviteret til Disneyland Paris i næste uge, hvor vi skal være med til at åbne Halloween-sæsonen i parken.
Jeg forestiller mig, at hele Disneyland Paris er pyntet op med græskar, og jeg ved, at vi skal til den fineste halloweenparade med Mickey og Minnie, og at alle Disney skurkene er samlet på et slot, hvor vi kommet i audiens (Trutten er en anelse bekymret 😀 – men det hedder “A not so scary halloween event” så jeg tænker, det nok skal gå 😉

Jeg glæder mig så helt vanvittig meget. Dels til at rejse alene med min efterhånden ret store dreng – jeg elsker, når jeg har alenetid med et af mine børn – og dels til at gense Disneys magiske univers i Disneyland, hvor jeg selv har været for sådan ca. 20 år siden på en klassetur i folkeskolen.

Vi har allerede brugt en del tid på at sidde og kigge på hjemmesiden og tale om, hvad vi kan vente os af turen til Disneyland Paris – men jeg tror stadigt, det hele er en smule uvirkeligt for Trutten – og det kan jeg ærlig talt godt forstå. Det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for ham – og til gengæld har vi lovet lillesøster, at hele familien tager en tur af sted det forår, hvor hun fylder 7 år – så hun er stor nok til at kunne prøve de fleste ting. Og så har vi lovet at købe en kæmpe gave med hjem – så hun er egentlig også overraskende afklaret med det. Heldigvis ♥

Det er en pressetur, så der er allerede en del fastlagte ting på programmet, men vi får også mulighed for at opleve parken på egen hånd, og jeg må ærligt indrømme, at jeg desværre ikke længere kan huske ret meget derfra 😀

Derfor håber jeg, at der måske er nogen af jer, der har nogle gode tips til Disneyland Paris? Hvor skal man spise, hvilke forlystelser er man NØDT til at prøve (når det ikke skal være alt for vildt 😉 ), hvordan finder man lettest rundt i parken – og har I mon nogle helt generelle fif, man kan nyde godt af under sit ophold?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *