Gode weekendplaner – liiiige rundt om hjørnet

mojito med rabarber

Jeg føler virkelig, at denne uge er fløjet forbi, uden at jeg sådan helt nåede at gribe fat i den.
Jeg har ganske vist fået afsluttet og opstartet en masse ting rent arbejdsmæssigt – men… det har jo lige været mandag?

Vi havde dog også en lettere kaotisk dag i går med et opkald fra børnehaven, om at Fidusen havde slået sig voldsomt. Den ene fortand var næsten slået ud, den anden var banket helt op i gummen, og hun havde et kæmpe sår på hagen. Hun var dog vanvittig sej og fik som belønning lov at spise sig mæt i is til aftensmad 😉
I dag er hun derfor hjemme hos mig, og heldigvis kan hun sidde og hygge sig med en film under dynen, mens jeg får arbejdet.

Til gengæld vil jeg snart iføre mig glimmer, læbestift og høje stiletter og smutte ud af døren i det sekund, det faderlige ophav rammer matriklen. Der er nemlig fredagsbar for bloggere på Blume – et fint initiativ af denne endnu finere kvinde – og så har jeg også fået lov at være Dortes +1 til en fest hos Soundvenue senere – så jeg skal ud at drikke cocktails og danse – og jeg glæder mig!

Speaking of cocktails, så har jeg netop lagt opskriften på en virkelig smuk, girly (ja, den er pink! 😀 ) og lækker cocktail ind på Cocktails & Cakes – nemlig en rabarbermojito – find opskriften her.

Og kig ind senere, hvor jeg introducerer et helt nyt fredagskoncept på bloggen ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *