Min egen fotovæg med HPs nye printer

Reklame – i samarbejde med HP

De seneste år har jeg levet helt uden en printer – dels fordi den fylder og sjældent er ret pæn, dels fordi den ofte koster en mindre formue og dels fordi jeg har fået overbevist mig selv om, at jeg sagtens kan klare mig uden.

Det sidste har jeg dog måtte sande, der ikke helt er muligt – hvorfor min mand ofte har fået tilsendt dokumenter, der skulle printes ud på hans kontor 😀
Den mest irriterende faktor – for især vores børn, har dog været, at vi ikke har haft mulighed for at printe billeder ud.
Jeg har jo oftest haft dem på min telefon, hvor jeg faktisk jævnligt sidder og kigger dem igennem – men børnene har ikke haft samme mulighed, og de få gange, hvor jeg har taget mig sammen og fået fremkaldt nogle af billederne, har de elsket det!
Som fx de fine kollager med vores bryllupsbilleder, jeg gav min mand i julegave.
Men; jeg ved ikke, om I har det på samme måde – jeg er vanvittig dårlig til at få det gjort, og det er derfor meget, meget få billeder, vi har i ren fysisk form herhjemme.

IMG_8916

Jeg er blevet bedt om at teste en helt ny all-in-one printer fra HP – HP DeskJet 3720 – som koster den nette sum af 599 kr, ikke fylder ret meget – og som kan printe billeder direkte fra din smartphone vha. den medfølgende app, Social Media Snapshot. Og det bedste; du kan printe direkte over wifi uden at skulle forbinde din telefon (eller computeren) med printeren via en ledning.

IMG_8909

IMG_8918 IMG_8914

Billederne kommer ud i helt old-school polaroid-form, hvor man enten kan tilføje dato og tekst i app’en, eller skrive det med en tusch bagefter. Kvaliteten på billederne er virkelig god – du kan købe fotopapir direkte via app’en og de kan sagtens måle sig med fremkaldte billeder – de er blot lækre matte i farven, som passer rigtig fint til en fotovæg.

Man kan også vælge at printe direkte fra instagram eller facebook via app’en – og så tager den selv den medfølgende tekst med på billedet – du kan dog sagtens redigere i den, hvis du vil 🙂
Derudover kan man vælge mellem forskellige rammer til billederne – børnene er især svært begejstrede for denne funktion med rammer fra Prinsesse Sophia og Jake & Piraterne 😉 Men det kan altså også bruges til at skabe et fint ensartet look på billederne – hvis konservative mor får lov at bestemme.

IMG_9141

IMG_9139

Fotopapiret kan endda klistre på bagsiden, så du nemt og hurtigt kan lave din egen fotovæg uden at skulle ud at investere i magneter, rammer eller anden ophæng – og så du på den måde nemt kan tilføje til den eller ændre i billederne.
Børnene er vilde med det – vi har sammen siddet og kigget mit fotobibliotek igennem og udvalgt billeder, der skulle printes ud, og de er SÅ stolte over det.
Nu skal vi have lavet en fotovæg på vores køleskab, der er fritstående og derfor har en stor side, der skriger på udsmykning – og så har de også valgt nogle billeder, de har klistret op på en væg på deres værelser.

Udover det helt åbenlyse i at bruge billederne til en fotovæg, så forestiller jeg mig også, at vi fx kommer til at give legekammerater et fysisk billede med hjem, når de har været her – fremfor at sende et til forældrene over mms, som vi normalt ville gøre.
Derudover har jeg også planer om at organisere min velvoksne skosamling med billeder af skoene udenpå æskerne – så det er nemt at få et overblik over, hvad de indeholder.
Legetøjskasserne i legekælderen får også billeder på, så børnene ikke behøver at hive dem ud af reolen for at kigge efter – og ikke mindst bliver det nemt for børnene at rydde op igen (som om det nogensinde kommer til at ske 😛 ).

Jeg har også langt om længe fået printet nye billeder ud af børnene til deres skabe i børnehaven og skolen, så de ikke længere er flere år gamle (min søns billede i skolen er endda det gamle fra børnehaven – så dårlig en mor er jeg 😉 ).

Hånden på hjertet, så er jeg svært begejstret over både pris, størrelse men især over kvalitet og funktionalitet. Printeren opfylder alle de behov, jeg har både som mor men også rent arbejdsmæssigt (den kan fx også scanne og kopiere).

Printeren fylder ikke mere end at den nemt kan gemmes af vejen i et skab – og netop fordi, du kan printe trådløst, så kan den sagtens blive stående der, uden at du skal hive den ud, hver gang du skal printe.
Den er dog også virkelig fin i den blå farve, jeg har fået den i – så når mit kontor er helt færdigt, tror jeg faktisk, det får en plads fremme på reolen – netop fordi den ikke fylder mere.
Den koster som sagt 599 kr og kan bl.a. købes hos Føtex, Bilka og lige her hos Wupti.

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hejsa!

    Hvorfor har du ikke sådan en “næste” knap, så man kan hoppe videre til næste indlæg? Nu skal jeg tilbage til forsiden og klikke på det næste indlæg i stedet… Det er altså irriterende :o)

    Total off printer topic, nu har jeg bare tænkt det de sidste par gange jeg har været inde og læse med. Det er lidt sådan noget der kan gøre, at jeg ikke læser med fremover – fordi det er besværligt. Og det ville jeg være ked af, du laver nogle dejlige indlæg :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *