Store rabatter på børnetøj, legetøj, klapvogne, autostole, møbler mm.

lekmer
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Reelt set er det jo nærmest allerede blevet efterår og lige om lidt er det derfor også jul! 😛

Haha – jeg kan mentalt slet ikke overskue tanken om, at sommeren synger på sidste vers, nu hvor den slet ikke har været her – men jeg er faktisk allerede begyndt at købe kalendergaver og julegaver for at være på forkant med det hele.

Hvis du er samme type som mig, så er der nogle rigtig gode kup at gøre lige nu hos Lekmer, som lige nu kører en Crazy Days kampagne. Hver eneste dag kl 9 er der 100 nye tilbud, som kører i præcist 24 timer – og der er endda fri fragt med koden CRAZYFRAGT.

Jeg har puttet en del ting på min mentale shoppeliste derinde, som jeg må ind at kigge efter hver formiddag – nu hvor fragten er gratis, så gør det jo ikke så meget, at man ikke køber det hele samlet.

Dagens 100 tilbud finder du lige her – jeg har udvalgt nogle af mine personlige favoritter lige her 🙂 Fidusen har ønsket sig en tipi til sit værelse i en evighed, og det lille sæt med bord og bænk har jeg forelsket mig frygteligt i, efter jeg så det hos hende her.

Britax Klapvogn – spar 1500 kr -.- Lille rød gå-vogn – spar 300 kr -.- Kuling flyverdragt (fås i mange farver) – spar 400 kr -.- Britax Römer Discovery autostol – spar 350 kr -.- Tipi Legetelt – spar 600 kr -.- Vita fjerlampe – spar 120 kr -.- Bord og bænk med parasol til haven – spar 420 kr 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *