Mine planer for modeugen

juni16

Jeg har nærmest ikke fået sov ud ovenpå Smukfest (og mere om det senere – for dét var altså nogle gode dage!) før modeugen starter, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er en anelse mat i sokkerne lige nu 😀

Vi er i fuld gang med nogle gode, sjove og tiltrængte projekter her i huset – men nu tager jeg lige et par dages pause fra det og svælger lidt i fin mode til både store og små, møder mange kendte ansigter som jeg nærmest kun ser to gange om året under modeugen og fester lidt, så jeg kan få luftet stiletterne og mine fine kjoler 😀

I dag tager jeg min pixi-partner-in-crime aka yngstebarnet under armen og tager hende med på CIFF Kids modemesse. Hun elsker at være med, og jeg elsker, at hun har arvet min forkærlighed for lækkert tøj 😉
Vi skal bl.a. hen for at se den nye kollektion, som Wheat har lavet i samarbejde med Disney – jeg kan vist roligt sige, at hun glæder sig, meget!!

Derudover er der nogle andre arrangements i dag – og når hun er afleveret hos det faderlige ophav, tager jeg tilbage og drikker vin med nogle dejlige damer.

I morgen skal jeg til et par shows, som altid giver mig sus i maven – jeg elsker det – og i morgen aften, skal jeg til en fancy modemiddag, hvorefter jeg tager min veninde under armen til et glædeligt gensyn med natklubben SLIK – hvor vi for en del år tilbage har danset, drukket sjusser og kysset i hjørnerne weekend efter weekend.
De åbner igen – dog under et lidt andet koncept og i morgen som en modeugefest – og selvom jeg frygter lidt, at man pludselig ender med at stå og føle sig meget gammel – så satser jeg alligevel på, at vi får en sjov aften!

Og fredag skal mest bruges på møder med nogle af alle de søde mennesker, der altid er dejligt belejligt samlet under modeugen – det er meget praktisk at have dem alle samlet under ét tag 😉

Jeg kommer til at opdatere løbende på både snapchat (itsfashionbaby) og på instagram stories (itsfashionbabydk) – men med lidt forskelligt indhold. Jeg bruger mest Snapchat til fis og ballade – og lidt behind the scenes – mens jeg på instagram stories poster lidt mere seriøst indhold – som fx flotte kjoler og pæne sko her under modeugen 😛

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *