Mit yndlingsoutfit – fin frue i Venedig

IMG_2979

IMG_3049

IMG_2950

IMG_2991
IMG_2969

IMG_3002-001

IMG_3045
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg har altså stadig lidt billeder liggende fra ferien, som jeg ikke har fået postet endnu – så de bliver drysset ud over bloggen det næste stykke tid (fx i slutningen af næste uge, hvor jeg har travlt med at sove i telt og drikke sjusser på Smukfest 😉 ).

De her billeder har jeg dog været spændt på at vise – jeg synes nemlig selv, det er sådan et fint outfit, og i min drømmeverden, tullede jeg gerne sådan rundt hver eneste dag! 😀 – det er dog ikke ret ofte, der er anledning til det i min leverpostejsfarvede mor-tilværelse, og derfor missede jeg bestemt heller ikke chancen for at iføre mig fin hvid kjole og hat, så snart den bød sig!

Vi skulle nemlig en tur til Venedig på en dag, hvor det ikke var alt for varmt – så den hvide kjole var helt perfekt og hatten passede SÅ fint dertil.

Vi havde en skøn tur, hvor vi bl.a. aflagde et vist på den legendariske Harry’s Bar, hvor Bellinien i sin tid blev opfundet, og hvor Hemmingway var stamkunde – men mere om den på Cocktails & Cakes snart 😉

Kjolen er virkelig en sommerfavorit fra Designers Remix – du kan finde den på udsalg med stor besparelse både her og her. Hatten er fra & Other Stories – også på udsalg lige her – og mine sneakers er Stan Smith fra Adidas som er købt her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Du ser så fin ud i det sæt 🙂 Hatten er perfekt til den kjole.
    Jeg har været så misundelig på din hvide kjole fra sidste sæson, og til mit held dukkede den op på trendsales i min størrelse. Nu skal der så bare komme lidt sol i DK igen, så jeg kan komme ud og lufte den 😉

  • Venedig er et skønt sted men desværre blevet så dyrt…. Jeg bor på Sicilien hvor alt efterhånden også er dyrt og turisterne svigter os 🙁
    Underligt som mode bliver “genbrugt” for ca 27 år siden havde jeg et outfit som ligner dit rigtig meget.desværre har jeg ingen billede af det 🙂 men det blev brugt så tit at folk troede jeg ikke havde andet at tage på 🙂
    Ha’ en god søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *