Hvad ville du lave, hvis du var helt alene hjemme?

instasnapMin mand og børnene satte i går kursen mod Farmor og Farfar i det fynske, og jeg har derfor 4 dage helt alene hjemme – hvilket jeg faktisk må være helt ærlig og sige, at jeg har trængt til – nu hvor vi er gået ind i børnenes 5. ferieuge…

I går aftes var jeg inviteret til gallepremiere på Bad Moms, og jeg tog min søde nabo under armen og smuttede i biffen sent i går aftes med masser af whiskysjusser under filmen – det er da en biograftur, der er til at forstå! 😀

Det kunne ærlig talt ikke være bedre timing at kickstarte mine dage alene med den film. Kort fortalt handler den om en flok mødre, der bliver trætte af altid at skulle smøre madpakker, ordne vasketøj, lave aftensmad, hente børn, bringe børn – og til sidst stempler de ud af mor-rollen og giver den gas med store sjusser, pæne mænd og masser af ballade.
Filmen var helt fantastisk. Jeg tror faktisk ikke, jeg nogensinde har grinet så meget i biografen – og har oplevet andre grine så meget- eller spontane klapsalver undervejs, fordi den bare var så god.
Jeg kan varmt anbefale at tage et par veninder under armen, mødes til et par cocktails først og så se filmen sammen!

Men tilbage til de her dejligt lange dage, hvor der er masser af tid og masser af ro herhjemme. For – hvordan spenderer man sådanne luksuriøse dage på bedst mulig vis?

Jeg skal naturligvis arbejde – og jeg har faktisk lige lovlig meget at jonglere rundt med arbejdsmæssigt lige nu, så der kan jeg desværre ikke tage en pjækkedag – men til gengæld kan jeg flexe med timerne, så jeg sagtens kan nyde solen på terrassen – for så at arbejde om aftenen i stedet.

Men altså på Snapchat (ITSFASHIONBABY) har jeg dagen igennem dokumenteret, hvordan man på bedste vis kan udnytte sin alene tid. Jeg har sovet længe, spist slik til morgenmad – i sengen, brugt min frokostpause på at solbade i ro og fred, spist salat til aftensmad uden brok fra kræsne børn 😀

Og om lidt vil jeg hoppe på cyklen og mødes med en længe savnet veninde til masser af vin og masser af pigesnak – bare sådan helt spontant, som man gjorde, før man fik børn 😀
Sådan helt optimalt, så når jeg at få stablet en aftale på benene til i morgen, hvor jeg kan komme ud at drikke cocktails og danse til den lyse morgen – men eftersom de fleste af mine veninder er ude at rejse, er det nok desværre ikke så sandsynligt – så i stedet står den nok på slik og netflix i sengen – hvor JEG bestemmer, hvad der skal ses 😀 Og så skal jeg til en fantastisk cocktailfest på lørdag – så jeg tror i virkeligheden også, jeg er dækket meget godt ind 😉

Og så modtager jeg løbende chatbeskeder og snaps fra Trutten, så jeg kan følge med hos dem, og det er altså helt vanvittig hyggeligt, at han er så stor nu, at han pludselig kan det ♥

Hvad ville du mon bruge 4 dage uden mand og børn på? 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *