Tilbage i København – og lidt om mine sidste ferieplaner

IMG_3875

shortsandotherstories

Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Vi landede i vores fine hus i København lørdag morgen efter en meget lang køretur hjem.
Børnene styrtede direkte over til vores naboer, og da min mand havde fået sovet ud ovenpå køreturen, joinede han os, og så blev der ellers grillet, leget, snakket, hygget, drukket vin, portvin og sjusser til klokken 4 om morgenen.
Børnene puttede sig i et telt, vi havde slået op i haven, og jeg havde lovet at sove hos dem – hvilket jeg dog fortrød en smule, da jeg næste morgen vågnede op med hovedpine i et meget varmt telt 😀

I går blev også tilbragt udenfor i deres dejlige selskab – det var skønt at se, hvordan børnene havde savnet hinanden de sidste par uger ♥

Og i dag er jeg så tilbage på min pind foran computeren. Min mand og børnene holder ferie i denne uge og tager af sted til Farmor og Farfar på onsdag for at give mig arbejdsro. Weekenden byder på cocktailfest og Grøn Koncert – og mandag er det min tur til at holde ferie med børnene, indtil vi onsdag kører op til Mormor, hvor børnene skal holde sommerferie, mens min mand og jeg tager på Smukfest.

Og derefter er det så direkte hjem til modeugen 😀

Outfit – Bluse: Zara (gammel) -.- Shorts: & Other Stories -.- Flipflops: Havaianas -.- Solbriller: Gucci

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *