Ferieoutfit med pæn kjole og flotte sneaks

IMG_3163-001

IMG_3170-002

IMG_3183-001

IMG_3193-001

IMG_3202

IMG_3234

IMG_3237
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Forleden havde vi en af de der aftener, hvor man for alvor begynder at værdsætte, at man har store børn.
For det første, så vågnede det første barn først kl 10.15 – allerede der, begynder man at fornemme, at livet med store børn pludselig er en del lettere.

Vi havde en lang og dejlig dag i solen – både ved poolen her ved lejligheden, hvor jeg kunne læse på min solseng, mens børnene selv legede i vandet – og dernæst på stranden, hvor vi først byggede kæmpe sandslotte og dernæst havde lejet en vandcykel med rutchebane – noget vi også altid gjorde, da både min mand og jeg var børn.

Da vi skulle spise bevægede vi os ind i centrum af Bibione. Det er en vaskeægte strand- og ferieby, med alt hvad dertil hører af turistfælder. Vi tog dog tilfældigt den helt rigtige sidegade til hovedgaden og havnede på den mest hyggelige lille restaurant, hvor vi fik bord i deres gårdhave.
Det var udelukkende italienske familier, der spiste der – hvilket altid er et godt tegn – og vi blev da bestemt heller ikke skuffede, da italiensk mad af bedste hjemmelavede kvalitet landede på bordet i en lind strøm.

Det bedste var dog næsten, at børnene under middagen simpelthen sad og spiste, talte sammen og underholdt sig selv helt uden vores indblanding – hvilket efterlod os masser af tid til at nyde maden, vinen og hinanden, som var vi næsten alene på date. Det er en helt ny verden, der pludselig åbner sig for os som forældre 😀

Kjolen er den fineste sommersag, som jeg virkelig bruger meget, især nu hvor jeg har fået lidt kulør. Der hører en fin underkjole til, så den sagtens kan bruges til alle anledninger.
Den er lidt fin i udtrykket, så jeg kan sagtens finde på at sætte den sammen med sneakers som her – eller en læderjakke – for at bryde det lidt pæne look.

Kjole: Rosemunde -.- Sneakers: Stan Smith – Adidas -.- Taske: MyMy Copenhagen 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åhh det lyder helt fantastisk 🙂 har selv en lille på 1 år som vågner kl 5,00 og en pige på 3år 🙂

    hav en vidunderlig tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *