Dagens dugfriske outfit fra Italiens sol og sommer

IMG_3320

IMG_3317

IMG_3328

IMG_3322

IMG_3343
Reklame i form af affiliatelinks - læs mere her


Lige nu ligger jeg og slænger mig på sofaen mens resten af huset sover. Vi har haft den skønneste dag først ved poolen, dernæst ved stranden og til sidst med en lækker italiensk middag på altanen, inden vi dog ud i den italienske aften – hvor byen for alvor liver op, og hvor det faktisk er helt igennem fantastisk at børnene nu er så store, at de kan holde sig vågne så længe.
De sov så også begge til hhv. kl 10 og 10.30 i dag – så det forstår man måske egentlig godt 😉

Shortsene købte jeg lige inden afrejse, og jeg er helt fantastisk glad for dem. Farverne passer perfekt ind i min garderobe, de er lækre bløde at have på, længden er tilpas til at jeg også sagtens kan bruge dem i arbejdsregi (dejligt sådan at være sin egen chef 😉 ), og så synes jeg, den fine detalje på siden er et fint twist til en ellers klassisk model.

Vi nyder stadig ferien i fulde drag – faktisk har vi besluttet os for at forlænge den en smule – vi er nemlig ikke helt færdige med solen og stranden her i Italien.

Shorts: & Other Stories -.- Strik: & Other Stories -.- Sandaler: Samsøe & Samsøe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *