Fantastiske sko til børn med LED lys i sålen

Reklame – i samarbejde med NonFashionKids

NonFashionKids Blinkesko
IMG_2813

Blinkesko

IMG_2848

IMG_2881

IMG_2885

Nogle jobopgaver er sjovere end andre, det kan de fleste af os vist godt nikke genkendende til. Og jeg kan hurtigt afsløre, at min opgave forleden lå i top hos både mine to søde medhjælpere og mig selv.

Vi havde fået til opgave at afprøve og anmelde de fantastiske sko fra NonFashionKids, der har LED lys i sålerne. Børnene var allerede udmærket godt klar over, hvilke sko der var tale om – de kunne nemlig huske dem fra MGP, selvom det er flere måneder siden, det show blev sendt på TV.

Skoene har en fuldstændig fantastisk funktion med LED lys i sålerne, som kan indstilles i 8 forskellige farver, med eller uden blink og endda i en pænt vild diskoudgave 😀
Det siger næsten sig selv, at den slags er et hit hos børn – og det er i hvert fald også tilfældet her. Skoene har været med rundt til alle deres venner – og de er pænt ærgerlige over, at det er sommerferie lige nu, så de ikke kan vise dem frem i skolen og børnehaven 😀
Til gengæld, så nyder de at have dem med på ferie, hvor de er længe oppe og dermed kan gå rundt med dem, når det er mørkt – og jeg lyver ikke, når jeg skriver, at vi indtil videre er blevet stoppet af over 50 forskellige børn og voksne, der alle gerne vil vide, hvor man mon kan købe dem – jeg kan godt afsløre, at børnene er pænt stolte 😀
Hånden på hjertet, så er de sko fra NonFashionKids virkelig noget af det vildeste, jeg længe har set – og jeg er faktisk egentlig ret konservativ, når det kommer til fodtøj, men her er det altså ok at gå all in! 😛

Vi har haft det ene danseshow efter det andet herhjemme. Trutten moonwalker, Fidusen snurrer rundt – de sko har simpelthen været anledning til SÅ meget glæde hos begge børn.

Jeg har haft en lille idé om, at sko med så fancy funktioner, nok helt sikkert måtte være af dårlig kvalitet, men her er jeg heldigvis blevet meget positivt overrasket. Skoene fra NonFashionKids er lavet i ægte læder (edit – det er genuine leather), pasformen er rigtig god og generelt så er de på alle punkter på niveau med børnenes almindelige sko. De har endda haft dem på flere aftener, hvor vi havde glemt at lade dem op, og de derfor ikke kunne blinke – men simpelthen bare fordi, de også er glade for skoene bare i sig selv.

De bliver ladet op vha et medfølgende dobbelt USB stick – som du blot kan sluttet til stikket fra fx en iPhone – og når de er fuldt opladt, så kan de køre i 9 stive timer, før de igen løber tør for strøm.

LEDskoene fra NonFashionKids, kan du købe lige her. De er helt normale i størrelsen – brug evt. det størrelsesskema, de har på produktsiden, så du er helt sikker på, at du vælger rigtigt.

De koster normalt 599 kr, men er lige nu på tilbud til 395 kr, og jeg kan godt garantere, at du får dig nogle meget glade børn, hvis du klikker de sko hjem 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Var dine børn ikke meget generede af opladeren/knappen/plastikdimsen der sad på indersiden af skoen? Vi købte et par sko efter at have læst din anmeldelse, og selvom skoene bestemt faldt i min søns smag – og ellers passede – så kunne han slet ikke holde ud at have den lille plastikkasse til at sidde og genere. Vi blev desværre nødt til at returnere, og selvom vi fik pengene for skoene retur, fik vi selv lov at afholde portoen.

    • Nej slet ikke – jeg puttede den nærmest ned i den lomme, den stak op af, så på den måde kan de ikke mærke den, når de har skoene på – og de kan stadigt sagtens trykke på den gennem stoffet.
      Æv hvor ærgerligt, at de ikke duede til din søn 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *