Hokus pokus, mig i fokus!

Billedet har på ingen måde noget med emnet i indlægget at gøre - jeg tror bare, jeg trænger til lidt fest og glitter snart :P

En gang i mellem er jeg så heldig, at jeg kan få lov til at udtale mig om noget af det, jeg brænder allermest for – og som jeg samtidig er så utrolig heldig at beskæftige mig med hver eneste dag – nemlig blogging.

Billedet har på ingen måde noget med emnet i indlægget at gøre - jeg tror bare, jeg trænger til lidt fest og glitter snart :P
Billedet har på ingen måde noget med emnet i indlægget at gøre – jeg tror bare, jeg trænger til lidt fest og glitter snart 😛

Jeg har nu blogget i 7 år (gisp tiden går hurtigt!) og har altid haft en kommerciel tilgang til blogmediet. Derfor synes jeg også, det er helt fantastisk spændende, hvor hurtigt det udvikler sig – og hvordan alle i branchen forsøger at finde ud af, at navigere bedst muligt rundt, så både bloggere, læsere og virksomheder får mest muligt ud af et samarbejde.

Samtidigt giver min juridiske baggrund mig en rigtig god ballast på et område, som er fyldt med gråzoner og hvor alle har rigtig svært ved at finde ud af, hvordan man gør det hele på den helt rigtige måde.

Så jeg er selvfølgelig altid glad, når jeg kan få lov at dele lidt ud af den viden gennem oplæg eller interviews til artikler – og jeg får jævnligt spørgsmål fra læsere her på bloggen om, hvad jeg mon i virkeligheden går og laver – så det kan du måske blive lidt klogere på gennem nogle af disse artikler 😉

  • Jeg har bl.a. medvirket i en artikel hos Journalistforbundets blad, Kommunikationen, hvor jeg giver gode råd til virksomheder, der gerne vil samarbejde med bloggere i en guide til at bruge blogs til PR – den kan du læse her.
  • Jeg har ligeledes medvirket i Kommunikation & Sprogs medlemsblad, hvor jeg fortæller lidt om det med at blogge, hvad går det i virkeligheden ud på, og hvorfor gider folk at læse blogs. Den artikel finder du her.
  • Så har jeg medvirket i en artikel og en podcast omkring content marketing – som blogging jo bl.a. også kan kategoriseres som, hvor jeg deler ud af “do’s and don’t, når du samarbejder med bloggere”. I selve podcasten uddyber jeg de korte pointer, der kommer frem i artiklen. Du finder begge dele her.
  • Sidst men ikke mindst, så er der et knapt så fagligt interview med mig hos en af mine yndlingsboligshops, Cahetu, der har interviewet mig lidt om mine sommerferieplaner, gode tips til indretning og til mine yndlingsting fra deres shop – det interview finder du her på side 37 og frem.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *