Outfit med den fineste silkekjole som nu er på udsalg

Silkekjole med print fra storm og marie

IMG_1991

IMG_1995
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg er retur efter den mest fantastiske familieweekend, vi har haft i meget lang tid.
Vi var i Fårup Sommerland og Skallerup, og jeg har sjældent set alle 4 medlemmer af vores familie hygge sig så meget og gå så godt i spænd med vores med-rejsende, som det var tilfældet her – og så i de mest vidunderlige omgivelser. Om aftenen sad vi voksne og drak vin og talte, mens børnene hyggede sig med hinanden, til de drattede omkuld glad og trætte – og blev båret hjem i seng.
Meget mere af det, tak! ♥

Til gengæld ligger jeg nu syg og sølle i sengen med ondt i hovedet, ondt i halsen og feber – jeg har simpelthen reddet mig en god gedigen halsbetændelse for fulde gardiner.
Og det kunne næsten ikke komme på et dårligere tidspunkt. På lørdag skal vi holde stor fest og får huset fuld af gæster – og vi er altså vel og mærke ikke færdige med vores håndværkercirkus endnu.
På arbejdsfronten er der flere vanvittig spændende opgaver lige nu, som kræver min opmærksomhed – og som jeg glæder mig helt vildt til at gå i gang med.
Men lige nu; der ligger jeg altså bare i sengen med panodil, strepsils og varm hyldeblomstsaft.

Billederne her er fra en lun aften i Montenegro, hvor jeg er iført min smukke silkekjole fra Storm & Marie.

Den er i det lækreste silke med et virkelig smukt print – og så er den simpelthen så let, fin og dejlig at have på, at den er perfekt om sommeren – men helt sikkert også kommer i brug til vinter med et par tykke sorte tights og en blazer til.

Den er på udsalg med hele 40% rabat lige nu – du kan finde den lige her.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *