Mig som brille- eller linse-abe?

 

Reklame – jeg var inviteret på pressetur af Dailies

IMG_4126

IMG_5236

Som den opmærksomme læser måske kan huske, så var jeg for nogle uger siden i Stockholm for at opleve Eurovision Finalen, hvilket på alle måder var en helt fantastisk oplevelse.

Jeg var inviteret af Dailies – der laver kontaktlinser, som er en af hovedsponsorerne – jeg formoder, det må være noget med at kunne se showet klart – hvis man skal finde en sammenhæng mellem show og sponsor 😀

Men i hvert fald, så havde de en fiks lille stand i showområdet, hvor du blev stylet, fik lov at prøve deres kontaktlinser og fik taget før og efter billeder – med og uden briller.
Hvis man ikke brugte briller, kunne man i stedet få lov at prøve deres farvede linser – og det var lige netop der, jeg havde tænkt mig at gå all in på helt klare blå øjne – som jeg altid drømte om at have, da jeg var barn 😀

Dailies Erovision styling 2016 (17)

Dailies Erovision styling 2016 (9)

Før man fik lov at putte linser i øjnene, skulle man dog have taget en hurtig synstest så de var sikre på, at alt var ok – og så blev man også instrueret grundigt i at tage linserne af og i på den helt rigtige måder.
Jeg kom imidlertid ikke ret meget længere end synstesten – det viste sig nemlig, at jeg havde hhv. -1 og -1,5 samt en bygningsfejl, og jeg havde derfor brug for mere styrke end de andre bloggere, der var med som bruger briller 😀

Jeg fik lige hurtigt mulighed for at prøve de linser, der passede til målingen, og selvom det hele var en smule sløret, nu hvor det var allerførste gang, jeg havde linser i, så kunne jeg sagtens se forskel.

Så nu skal jeg simpelthen af sted til en optiker for at have lavet en mere grundig synstest, og så skal jeg have fundet ud af, om jeg er brilletypen, eller om jeg holder mig til kontaktlinser.

Umiddelbart satser jeg faktisk lidt på kontaktlinser, hvis jeg kan vænne mig til at bruge dem – men under alle omstændigheder, så bliver det rart at kunne se alt omkring mig noget mere klart og tydeligt 😀

Og det kan der så også komme ud af et blogevent, som jeg egentlig havde forventet mig noget helt andet af 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *