På eventyrligt bamsebesøg

Reklame – vi var inviteret af Build a Bear

IMG_1215

IMG_1231

IMG_1244

IMG_1232

IMG_1247
IMG_1259

For 1,5 år siden gav min dejlige søn sin lillesøster en Build a Bear bamse, som han selv var inde i butikken for at lave. Han har aldrig været vild med bamser, hverken som lille eller nu lidt større, men han forelskede sig simpelthen sådan i bamserne under den fine proces.
I butikken var han med til at vælge bamsen, puste en masse gode værdier i dens hjerte, fylde den op med bamsefyld, give den et bad, børste den – ja han optog sågar med sin egen stemme at han sagde “jeg elsker dig” – som blev afspillet, når man trykkede den på poten – ja der var ikke et øje tørt hos bedsteforældrene, da lillesøster pakkede den ud juleaften 😉

Efter det har han flere gange spurgt, om han ikke selv måtte få en bamse, og det har faktisk overrasket mig, at oplevelsen åbenbart gjorde så stærkt et indtryk på ham, at det hang ved.

Min datter har knuselsket bamsen – men hun har også gerne ville ind i butikken igen for selv at prøve at lave den.
Stor var derfor glæden, da vi for et par uger siden blev inviteret ind til en helt privat rundtur og bamsefremstilling.
Build a Bear butikken ved Tivoli er nemlig blevet ombygget og havde netop slået dørene op til en fin ny butik.

IMG_1255-001

 

2016-05-31 (2)1

Det overraskede mig, hvor stort et udvalg de havde af drengevenlige bamser som fx Star Wars, Spiderman og Ninja Turtles. Nu får jeg muligvis hug for at kønsopdele det på den måde – men herhjemme er min søn vild med netop de ting, mens min datter elsker Hello Kitty, My Little Pony mm. 😉

IMG_1241

IMG_1246

Det var SÅ svært for dem at vælge – men min søn endte efter mange overvejelser med en sej Storm Trooper og min datter fik en Prinsesse Luna fra My Little Pony.
De ansatte derinde var simpelthen SÅ imødekommende og børnevenlige – og tog sig god tid til at sikre sig, at hvert enkelte barn fik en magisk og unik oplevelse, hvor de endda fik printet en dåbsattest med eget navn til bamsen.

Noget af det fine ved Build a Bear er helt klart selve oplevelsen i butikken – min søn er 7 år og der er allerede en del legetøj, han ikke gider længere – men han var helt tryllebundet under hele forløbet og sjældent har jeg set to så stolte børn, som da de gik ud af butikken med hver deres helt personlige bamse.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Sikken en skøn oplevelse I har haft 😀 Jeg har selv som helt ung arbejdet i build a bear i Kolding og jeg elskede tiden der, for det var så skønt at se børnenes glade ansigter og hele glæde ved det magiske ved at lave deres bamser sammen med dem 😊 Nu er build a bear i kolding dog lukket og det ærger mig at min eget barn endnu ikke har fået oplevelsen – så måske København skal aflægges et besøg i den nærmest fremtid.

    • Åh det må da også være et helt fantastisk job!
      Det skønne er, at man virkelig kan mærke, hvor engagerede og søde deres medarbejdere er – og det er nok især derfor, børnene elsker det.
      Og det er du da næsten nødt til 😉 I København ligger den lige ved hovedindgangen til Tivoli- så kan I jo evt. kombinere det med en tur derind 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *