Næsjonaldagen – for De Danske Hospitalsklovne

Næsjonaldagen er den 24 juni til at støtte De Danske Hospitalslklovne

Næsjonaldagen til støtte for De Danske Hospitalsklovne

Næsjonaldagen er den 24. juni – og hvad er det, tænker du måske?

Det er De Danske Hospitalsklovnes kampagnedag, hvor de gerne vil øge kendskabet til deres arbejde ved at opfordre alle til at bære en rød næse i dagens anledning.
Herhjemme er vi naturligvis med – dels fordi vi ikke lader en chance forpasse for lidt fis og ballade – men især fordi vi ved, hvor stort og vigtigt et arbejde, De Danske Hospitalsklovne udfører, og det vil vi meget gerne bakke op om på Næsjonaldagen!

Begge børn har uheldigvis været indlagt en del gange indtil nu, og når man er lillebitte i en meget stor hospitalsseng et helt fremmed sted, hvor man har ondt og i det hele taget bare ikke har det ret godt, så er det uvurderligt at få besøg af en sød klovn, der gør alt hvad hun overhovedet kan for at få det gode humør frem igen – måske bare for en lille stund.

Hvis du har lyst til at være med til at sprede det glade budskab om de søde og hjælpsomme klovne, så tag en rød næse på den 24. juni, tag et selfie og del det på de sociale medier med #givditsmilvidere

Hvis du ikke har en rød næse, så kan du bl.a. erhverve dig én lige her – LirumLarumLeg gør nemlig hvert år en kæmpe indsats for at samle penge ind til De Danske Hospitalsklovne.

Jeg håber, du har lyst til at være med – det er en sjov og nem måde at dele budskabet på – så jeg glæder mig til at se alle jeres røde næser den 24. juni ♥

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *