Dejlige weekendplaner

faarup
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

I morgen starter Folkemødet på Bornholm, og jeg har faktisk en lillebittesmule ondt i maven over, at jeg ikke er med – jeg er overbevist om, at jeg ville elske det og lige være i mit rette element derovre… Men jeg må nøjes med at følge på på sidelinjen via Twitter og medierne.
Jeg tror vist næsten, jeg skal have taget et par bloggere under armen og komme af sted næste år 😉 – er der mon nogen af jer, der læser med, der skal af sted?

Men, nu lover de alligevel regn stort set nonstop fra torsdag til søndag – og jeg har i stedet fået mindst lige så dejlige planer med hele familien, så jeg er helt sikker på, at jeg får en fantastisk dejlig weekend alligevel.

Vi skal nemlig en tur til Fårup Sommerland og Skallerup Klit i det nordjyske sammen med en masse andre dejlige mennesker.
Sidste år rejste jeg sammen med mine svigerforældre og børnene, og jeg var faktisk rigtig ked af, at min mand ikke var hjemme til at være med – det var nemlig en skøn weekend!

Så i år får min mand lejligheden – og som en bonus, kommer der også en del med, som han glæder sig til at være sammen med. Noget af det skønne ved mit job som blogger er jo nogle af alle de oplevelser, vi får sammen som familie – og i takt med, at vi oftere og oftere deltager til forskellige arrangementer, så lærer både mine børn men også min mand også en del af de andre familier at kende – og flere af dem er efterhånden blevet rigtige gode venner.

Vi skal bl.a. overnatte på Fårup Sommerlands eget helt nye hotel – og det er jeg altså ret spændt på at se. Jeg er kommet i Fårup Sommerland næsten hver eneste sommer som barn, så det er helt fantastisk at kunne føre traditionen videre med mine egne børn.

Så vi glæder os – vi har to børn, der de sidste par uger har talt ned med stor begejstring og som næsten ikke kan vente længere ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hov, glemte helt at skrive hvor fin, den er! To-tre af tingene skal i hvert fald bruges til vores bryllup her til sommer 🙂

 • Åhr det lyder dejligt, Nordjylland er jo dejligt. Vi har ikke mere end 10-15 km til Fårup sommerland og jeg glæder mig til at August er stor nok til at få fornøjelsen af en sæsonkory. Men altså du må have boet for længe i “Kjøbenhavn” for Skallerup er uden “j”
  Rigtig god tur
  Knus

  • Haha – det er fluks rettet 😀
   Og hvor må det være dejligt at bo så tæt på – især vandlandet er jo helt fantastisk om sommeren. Det ser desværre ikke helt ud til, at vejret bliver vandlandsvenligt denne gang…

 • Weeee… vi skal også i Fårup med vores to piger både lørdag og søndag i denne weekend:-)
  Jeg (og min mand) har ikke været der, siden vi var små. Så vi glæder os næsten lige så meget som pigerne;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *