Jeg har gået og gemt på en lille hemmelighed…

cocktailsandcakes

Jeg har gået og fiflet med en lille hemmelighed den seneste måneds tid, og selvom jeg faktisk ikke er sådan helt på plads og egentlig er typen, der gerne vil have fuldstændig styr på det hele, så alt er helt perfekt, før jeg inviterer gæster – så lægger jeg perfektionismen lidt til side, så jeg kan invitere jer indenfor.

Jeg har nemlig startet en ny blog! 
Jeg føler egentlig, at min egen blog spænder forholdsvis bredt, så jeg kan få passet de fleste emner ind – og jeg har da også skrevet om alt fra amme-bh’er og soppebassin til maskebal og champagnefester.
Jeg har også fra tid til anden dele noglt opskrifter herinde, og jeg kan tydeligt se, at I nyder at læse dem lige så meget som jeg nyder at lave dem.
Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave endnu mere af det – og derfor har jeg besluttet mig for at give mine opskrifter deres helt egen blog – og der håber jeg naturligvis, at I har lyst til at kigge forbi 😉

Som småbørnsmor spiser jeg primært leverpostejsmadder, pasta og farsretter, men det er altså helt andre ting, der får mit hjerte til at banke lidt hurtigere – og som sætter kulør på min tilværelse; og det har jeg valgt at dedikere den nye blog til: nemlig cocktails og kager!

En helt blog fyldt med søde, syrlige og syndige opskrifter på cocktails og kager, som forhåbentlig kan forsøde dit liv en smule – og som muligvis kan lokke dig lidt i fordærv 😉

Bloggen hedder Cocktails & Cakes – du finder den via dette link – og da den ikke bliver opdateret så ofte, kan du evt. følge med via Facebook eller Bloglovin, så du får besked, når der kommer nye indlæg.

Så velkommen til – og del meget gerne gavmildt ud af linket, hvis du har nogle mennesker i din omgangskreds med hang til det søde og syndige liv 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *