Sommeroutfit fra weekenden

IMG_2264

IMG_2265

IMG_2267
lisbeth

IMG_2277
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Vi tilbragte en del af weekenden i det jyske, hvor min søde søster fyldte rundt og derfor holdt en stor fødselsdagsbrunch med livemusik og champagne fra morgenstunden, som senere gik over i grill og kolde øl, mens solen strålede fra en skyfri himmel. De helt perfekte rammer til at fejre en af de vigtigste personer i mit liv ♥

Min søndag blev først tilbragt på sidelinjen til fodboldtræning med Trutten. Han har spillet i et år efterhånden, og han elsker det! Han skal på en helt uges fodboldskole med DBU i starten af ferien – og jeg er faktisk ret stolt af, at han har mod på det, selvom han ikke kender andre, der skal med.

Resten af dagen bød oprindeligt på tapetafdampning i soveværelset. Jeg har forelsket mig i det fineste tapet, vi skal have op derinde – og i forbindelsen med etablering af vores toilet på 1. sal er det ene af mit walk-in closets blevet indraget og har fået døren blændet af – så vi var under alle omstændigheder nødt til at tapetsere den væg – så derfor går jeg all-in nu 😉

Jeg fik dog en pause fra arbejdet – omend jeg hellere havde knoklet videre – Fidusen måtte nemlig en tur på akutmodtagelsen med et ben, der var helt rødt, varmt og hævet, og som viste sig at være en slem infektion, der pludselig var opstået i nogle myggestik, hun fik forrige weekend, hvor hun var ude at ride.

Hun er derfor hjemme hos mig i dag, og selvom hun har ondt, og det klør – så er hun heldigvis i hopla og synes, det er noget nær det mest hyggelige at kunne tilbringe en helt dag sammen med mig, selvom jeg er nødt til at arbejde ♥

Kjole: Designers Remix -.- Solbriller: Gucci -.- Sandaler: Samsøe Samsøe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *