Vind den fineste popup-bog og billetter til den nye animationsfilm med Den Lille Prins

IMG_1429

IMG_1436

Jeg tror, de fleste af os har været så heldige at stifte bekendtskab med historien om Den Lille Prins – enten i barndommen eller som mig, der først har læst den som voksen.
Selvom det jo i virkeligheden er en børnebog, og selvom den har mere end 70 år på bagen, så er de fine fortællinger i bogen stadig lige aktuelle; kærlighed, venskab, tillid, livet og døden. Og bogen er da også en velkendt og højtelsket klassiker.

Jeg har endnu ikke introduceret mine egne børn til bogen, for jeg har faktisk været lidt i tvivl om, om de mon var gamle nok til at få noget ud af den – men det er egentlig helt skørt, for det er netop en fortælling, der kan opleves og forstås på flere forskellige niveauer alt afhængig af, hvem der lytter til den.

Den-lille-prins-Bioplakat-(jpg)

The-Little-Prince-8

The-Little-Prince-11

Nu er den imidlertid blevet filmatiseret i form af den fineste animationsfilm, og jeg tager det som en kærkommen anledning til at invitere mine børn i biografen og gå ombord i historien om Den Lille Prins.

Filmen har faktisk premiere i dag – og den har fået helt fantastisk gode anmeldelser stort set overalt, så jeg er meget spændt på at se den.

IMG_1445

Jeg har fået lov at udlodde den fineste pakke her på bloggen bestående af verdens mest fantastiske pop-up bog med historien om den lille prins, en skøn bamse (ja eller ræv er det jo så faktisk) i form af ræven fra fortællingen samt 4 billetter til animationsfilmen, så hele familien kan komme ind og se den.

For at deltage skal du blot hoppe ind på min instagramkonto (mit brugernavn er “itsfashionbabydk”) og finde billedet af Den Lille Prins – like billedet og lægge en kommentar derinde. Sidste chance for at deltage er allerede nu på tirsdag d. 14/6 2016 kl 22. Det hele står også fint forklaret ved billedet på instagram 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *