Mit outfit fra Eurovision finalen

Så er jeg tilbage foran computeren efter en helt fantastisk weekend i Stockholm i godt selskab og med den vildeste oplevelse. Jeg skal nok fortælle nærmere om det hele, så snart jeg får billeder derfra – i første omgang kommer lige mit outfit.

I går var jeg i Parken til FCK-kamp – min søn går i skole her på Østerbro, og de har en fin tradition med at invitere klassen til et par kampe i løbet af året – og i går var vi så simpelthen så heldige, at FCK vandt hele mesterskabet – det var en kæmpe oplevelse for både mig og børnene 😀

outfiteurovision
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Men tilbage til mit outfit – det var nemlig helt perfekt til lejligheden. Buksedragten er uden tvivl en sikker vinder fremover – den sidder helt perfekt, man får dejligt lange ben i den, fordi den skærer lige ved anklerne – og så var det en fin detalje med en blondebodystocking indeunder, der lige kunne titte frem foroven – selvom den vist ikke helt kan ses på billedet her 😉

Jeg havde været en anelse nervøs over at hoppe i de høje stiletter en hel aften, men det gik over al forventning. Ingen ømme fødder, og de er jo SÅ fantastisk fine!

Jumpsuit: Gestuz (findes også her) -.- Stiletter: Rodarte X & Other Stories

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *