Geniale navnelapper til børnenes tøj


Reklame

mærker til tøj med børns navne

Mærkater til børnetøj med navne

Jeg ved, at der er en del børn, der netop er begyndt i fritidsordning i disse dage – og jeg tænker, at det her er særdeles relevant for forældrene til disse børn, der pludselig ikke er helt så små længere ♥

Da Trutten begyndte i skole sidste sommer startede han også på et helt nyt kapitel af sit liv. Han skulle lære at sidde stille, at høre efter, at lave lektier… og han skulle pludselig også lære selv at passe på sine ting – der er altså ikke nogen kære mor eller sød pædagog, som hjælper ham med at finde den trøje, han har efterladt et tilfældigt sted i fritidsordningen, som han var vant til fra børnehaven 😉

Det har kostet os en del tøj for tilsyneladende er der alt for mange andre ting at holde styr på 😉
Jeg har tidligere forsøgt mig med alverdens ting for at putte navn i hans tøj; stempler, tusch – men opgav dog allerede på forhånd de mærker, der skulle syes i tøjet – jeg er realistisk nok til at vide, at det aldrig ville komme til at ske 😀
Der har bare ikke rigtigt været nogle af tingene, der har virket for os – enten har det været for besværligt at sætte på, eller også har det ikke holdt længe nok.

Jeg har fået mulighed for at prøve mærkaterne fra Navnelapper – det er små klistermærker, der udover op til fire linjers tekst også indeholder et lille billede – du selv kan vælge blandt mange forskellige – så de børn, der endnu ikke kan læse, stadigt kan genkende dem.

Det geniale er, at der hverken skal stryges, syes, vaskes eller varmes for at få mærkerne til at sidde fast – de klistres bare fast som almindelige klistermærker.

Til gengæld så kan de holde til både frost, kogning og mange mange ganges vask – og det gør altså, at du kan bruge det på virkelig mange forskellige ting – det er uden tvivl den letteste og bedste metode til at sætte navn i børns tøj, jeg er stødt på indtil videre.

Jeg har i første omgang mærket børnenes tøj med det – men jeg kommer helt sikkert også til at bruge det på andre ting senere.

Du kan bestille mærkerne lige her – det tager ikke mere end et par minutter at gennemføre en ordre – og mærkerne kommer efter et par dage, så der behøver ikke at være langt fra tanke til handling 😉

(Og nej; jeg har naturligvis ikke mærket alt vores tøj med “Trutten” og “Fidusen” – så ville jeg nok for alvor skabe forvirring i deres børnehave og fritidsordning 😛 )

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg er også stor fan af dem – både som mor og som pædagog.

    Jeg vil dog lige komme med en anbefaling om også at skrive tlf.nr. på – ikke kun for at få tøjet igen, hvis det er, men også for at barnet altid har nummeret på sig. Sidste år mødte jeg en grædende pige på en campingplads, hun kunne kun huske nogle af tallene i sine forældres tlf.nr, og så var det godt nok smart, at hun kunne svare bekræftende på, at hun havde nummer i sit tøj.

  • Jeg syntes også konceptet er fantastisk – men de falder af hver gang tøjet vasket – og drenge på 1 og 4 år…. Vaskes tøjet hele tiden…. Det bliver en dyr fornøjelse!

  • Navnelapperne er bare super gode, dem bruger vi også på alt. Dog skriver udover barnets navn og tlf nr på, et tip fra min pædagogkusine ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *