VIND en Electrolux vaskemaskine til 7.999 kr

Reklame

ELX SM_Volt3 (003)

Lisbeth Kiel Bjerrum

Jeg har glædet mig SÅ meget til at sætte gang i denne konkurrence på bloggen. Det er nemlig noget, jeg umådelig gerne selv vil vinde – og ligesom det altid er sjovere at give en gave, man også selv vil have – så har jeg det på samme måde her 🙂

En heldig læser af bloggen bliver nemlig begavet med en specialudgave af Electrolux’ nye Ultracare ECO vaskemaskine, som er designet af selveste STORM & MARIE – den skarpe læser vil måske bemærke, at designet matcher den smukke silkekjole, jeg har på i kampagnen 😉
Vaskemaskinen har en værdi af 7.999 kr.

ELX SM_Volt1

Ultracare ECO vaskemaskinen er virkelig helt oplagt til enhver fashionista, fordi den har så gode muligheder for skånsomt at vaske det tøj, som ellers altid havner nederst i vasketøjskurven, fordi man skal have det til rens.
Den kan dampe tøjet, hvis det bare lugter lidt efter en festlig aften i byen eller hvis det er krøllet, så du slipper for at stryge – og den kan naturligvis også vaske uld og alle de ting, du ellers ville vaske i hånden.

At den så samtidig er en specialdesignet udgave, som kun findes i dette ene  og særdeles fashionable eksemplar gør bestemt ikke præmien mindre attraktiv, hvis du spørger mig 😉

For at deltage i konkurrencen, skal du:

Like indlægget via FBdet gør du lige her – eller smide et hjerte efter det på bloglovin – det gør du lige her.

Derudover skal du lægge en besked i kommentarfeltet, hvor du skriver, hvilken type indlæg du bedst kan lide at læse her på bloggen 🙂

Konkurrencen kører helt til den 15/5 2016 kl 22.
Vaskemaskinen udloddes af Electrolux, og vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt de deltagere, der opfylder kravene for at være med. Vinderen offentliggøres her i indlægget og får desuden direkte besked. Såfremt vinderen ikke vender tilbage indenfor 3 dage, udtrækkes en ny vinder.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg er nok mest fan af de indlæg som handler om jeres hverdagsliv kryderet med små fine ting. Som hvor det forskellige børnetøj er fra. Dit tøj er også super smuk meeen da jeg ikke lige er samme str som du så springer jeg tit de indlæg over. Ellers en dejlig blog

 • Jeg dynes du har en god variabilitet af indlæg på bloggen. Jeg læser mest blogs vis bloglovin og klikker mig sporadisk ind på indlæg jeg finder interessant i de 5 minutters mig-tid jeg har nu og da. Jeg finder ofte ind på din side og det er alt fra smukt tøj (ala jakken igår) til lækre opskrifter (med de smukke fængende billeder)…

 • Jeg er overordnet virkelig glad for alle dine indlæg. Men i øjeblikket er jeg især vild med alle dine bolig- og indretningsindlæg. Dem lapper jeg virkelig i mig 🙂

 • Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg om boligindretning og outfits, og så synes jeg det kunne være spændende at læse lidt mere om kombinationen mellem din juridiske uddannelse og at arbejde med sociale medier 🙂

 • Som vordende far er jeg ret glad for dine indlæg om aktiviteter til barn og forældre.
  Dejligt at se, at man godt kan komme ud i verden, selvom man har børn…

  Og som en lille sidekommentar: Dine rejseartikler er altså også altid super gode ;)…

 • Sikke en fed konkurrence 🙂 Jeg kan rigtig godt lide de indlæg fra jeres nye hus, hvor du fortæller om renovering, og planer for de rum som i er igang med at istandsætte.

 • Hej Lisbeth.
  Super fed konkurrence!!!

  Jeg kan godt lide de indlæg der handler om jeres byggeprojekter on indretning, da vi selv købte vores hus for et år siden. Derudover er jeg ret vild med dine indlæg om hvordan du holder mærkedage, f.eks. Fidusens og Truttens fødselsdage. De indlæg inspirerer mig rigtig meget. Derudover er jeg vild med din stil!

  Mvh Maria Bøg-Skov.

 • Sikke en flot vaskemaskine. Tænk man skulle sige det om en vaskemaskine.
  Jeg kan godt lide at læse indlæg om indretning og renovering af hus 😊

 • Jeg kan godt lide at læse om outfits, man får en masse god inspiration til garderoben,med alle de lækre styles. 🙂

 • Åh Gud, hvor er den bare fantastisk! (…og man véd bare man er blevet sådan rigtig-voksen, når man bare ikke orker at dele vaskemaskine med 3 andre opgange mere, og derfor virkelig ØNSKER sig sin egen mega SEJE model, som godt må køre efter kl. 19 og som tilmed er skånsom overfor alle ens fine tøjskatte) 🙂

  Mine yndlingsindlæg hos dig er dem jeg vil kalde ‘projekt-indlæggene’, hvor vi følger dine tanker omkring f.eks. dit bryllup, indretningsprojekter eller børnefødselsdage fra idéer til eksekvering, og jeg synes altid du er helt vildt god til at tippe om billigere gør-det-selv løsninger, ebay-kup el. lign., der som detaljer gør hele forskellen.

 • Det skifer meget hvad jeg bedst kan lide at læse om… Lige for tiden går jeg og overvejer at friske badeværelset op, så boligindlæg er i høj kurs 🙂 (også selvom de ikke nødvendigvis er badeværelses-relaterede)

 • Ja tak! Jeg ejer utallige lidt for små stykker tøj og krøllede skjorter fordi nuværende vaskemaskine er fra det forrige århundrede og bare fordi man vælger 40 grader er det ikke ensbetydende med at maskine vælger 40 grader…..

  Jeg elsker dine indlæg fra ideer til virkelighed. Dejligt med en der går lige så meget “all in” som jeg selv gør til børnefødselsdage mm.

 • Jeg nyder at følge med i alle dine indlæg, men jeg er især vild med dem om bolig. Jeg synes, det er fedt at høre om jeres hus og se de forvandlinger, I laver. Det er fedt!! Åh, hvor jeg drømmer om at vinde den skønne maskine – den er da SÅ fed 🙂

 • Jeg synes det er hyggeligt med indslagene om dig og din familie hverdag.

  Jeg ville blive så glad for en ny vaskemaskine, da den gamle vi overtog med vores hus ikke er noget råbe hurra for.

 • Det er svært at sætte ord på hvilke indlæg, jeg syntes du har en bred vifte, du Fagner stort, men på en måde hvor Man som læser/følger stadig kan fornemme kvinde bag.

  Nærmest som en bekendt man aldrig har mødt

  Man kan spejle sig i så utrolig mange af dine oplæg

  Elsker familie og bolig oplæg pt

 • Jeg elsker dine bryllupsindlæg selvom de efterhånden er et par år gamle. Jeg fik selv virkeligt meget og virkelig god inspiration til da jeg selv skulle giftes og det var grunden til jeg startede med at følge din blog <3

 • Indlæggene om boligindretning – vi er ved at stor-renovere herhjemme og bliver så inspireret hos dig 🙂

 • Jeg kan aller aller bedst lige de skønne indlæg med gode og fantastisk gennemførte tema fødselsdag. Elsker at hente inspiration ❤️❤️❤️

 • Jeg forestrækker indlæg omkring hverdagsliv, det er altid sjovt med et lille indblik i hvordan andre lever.

 • Jeg kan godt lidt dine indlæg med alle dine forskellige tips, om det så er tøj på bud, køb af møbler, gaveideer,ideer til fester osv… Du har så mange fantastiske tråd og ideer, som jeg bruger.

 • Jeg kan bedst lide indlæggende, der omhandler noget med børn…. jeg ved en del om det andet, børn er jeg stadig en rookie omkring, på trods af at jeg har en datter på snart 2½ 🙂 Så alle dine inputs, råd og tanker om emnet er velkomne hér!

 • Generelt kan jeg rigtig godt lide indlæg med dine børn, da jeg selv har børn 😊 Ellers så er mode jo altid godt. Dine tanker omkring indretning af jeres nye hus fanger mig også ✔️✔️😊

 • Åh Gud, hvor er den dog fantastisk smuk! Tænk man skulle sige det om en vaskemaskinen 😀
  Jeg elsker at læse dine indlæg om dine børn og familie-indlæg generelt. Og så vender jeg igen og igen tilbage til dine beskrivelser af børnefødselsdage, hvor jeg henter en masse inspiration 🙂

 • Lige pt. er det at læse om din bolig, elsker at se hvordan andre indretter et gammelt hus. Og så synes jeg det er sjovt du ville male din trappe i mange blå nuancer, for vi går selv og leger med fuldkommen samme tanke 😃

 • Jeg er glad for dine indlæg om børn/børnetøj, samt boligindretning – det er dejligt med masser af inspiration 😊

 • Jeg er mest vild med dine oplæg hvor dine børn er med, ser ikke så meget med for moden 😉

 • Jeg synes så tit du viser en eller anden fantastisk ting jeg fluks må ud at købe. En super fin dukke og en sky lampe bare for at nævne 2. Og så er det jo en smuk vaskemaskine (en sætning jeg aldrig havde troet at jeg skulle skrive)

 • Kan godt lide indlæg omkring børn og familie, dejligt med noget inspiration:-)
  Vil være så lækkert med en vaskemaskine nu vi har en lille i familien, der er så langt til vaskeriet.

 • Dejlig konkurrence!
  Jeg er mest glad for hverdags-/personlige indlæg, som man kan identificere sig med. Men jeg synes at bloggen har en meget god blanding på det hele taget! 🙂
  Ville være så dejlig med sin egen vaskemaskine så jeg slap for det klamme møntvaskeri!

 • Kan rigtig god lide dine indlæg omhandlende børn, hvad enten det er aktiviteter eller lækkert tøj. Har selv en dreng og en pige så får masser af inspiration 👏🏻👏🏻

 • Jeg kan godt lide dine hverdags-/personlige indlæg.. Og det ville da være fantastisk at vinde den lækre vaskemaskine – især fordi den gamle lige er gået i stykker.. 😊

 • Uha, det er svært at vælge mellem yndlingsindlæggene. Men jeg er ret glad for hverdagsindlæggene, hvor man lærer Fidusen og ikke mindst Trutten bedre at kende… der finder jeg inspiration til både mode og indretning til mine børn. Er enig i de andre i, at dine indlæg om især børnefødselsdage er rigtig gode og inspirerende… særligt den med Ramasjang Mysteriet som tema tænker jeg, at jeg kommer til at lade mig inspirere af rigtig meget inden alt for længe 🙂

 • Dine beretninger om dit hverdagsliv og spændende blog arrangementer. Som vestjyde er det sjovt at læse hvor forskellige liv, vi lever.

 • Jeg kan bedst lide indlæg om hvad du har lavet med dine børn i hverdagen og om dit nye hus 🙂

 • Så fin den er. Jeg er helt hooked på jeres “renoveringsprojekter” i huset. Så gennemført og inspirerende 👍🏼 så dem må der gerne flere S-tog måske med haveprojektet også?

 • Uhh svært for det er dejligt, at det er blandet. 😊 Men børn og bolig er altid skønt .
  En vaskemaskine vil bære perfekt, vores er begyndt at sige lyde. 😁

 • Jeg er meget glad for dine indlæg. Men jeg er især vild med alle dem med dine skønne børn og lækkere bolig tips 😊

 • Jeg er helt vild med dine små søde og altid sjove historiefortællinger fra jeres hverdag. Og så er jeg stor fan af dine outfit-posts, som altid er til stor inspiration. Og ja så er det bare skønt at du deler begivenheder som bryllup og husrenovering med os alle.

 • Mine yndlings indlæg er helt klart dem om Trutten og Fidusens fødselsdage. De er altid fyldt mig gode ideer og fine detaljer😊

 • Jeg kan især godt lide dine boligindlæg, da vi selv er ved at totalrenovere hus. Men også dine børnetips og hverdagsindlæg. Ja faktisk er din blog altid en af dem jeg tjekker ud:-). Og så synes jeg det er så fedt, at du svarede mig hurtigt på en kommentar jeg havde lavet til et gammelt indlæg!

 • Jeg kan faktisk godt lide at det er en blanding af det hele som en kone – udearbejdende kvinde og mor — vi er jo mange der har sammen livsgrundlag og derfor relatere til dine indlæg – 🙂

  Vh Dorthe Pedersen

 • Elsker alle de forskellige indlæg ☺️ Generelt skriver du bare på en rigtig behagelig måde. Tak for dig ❤️

 • Hyggeligt at følge med i jeres husprojekter og rejseaktivitet.

  Kunne være så lækkert at vinde den lækre vaskemaskine. Bor på 3. sal og vasker i kælderen i en slidt vaskemaskine. Smil Lene 😊

 • WAUUW! 💕💕👌 Det er da den lækreste vaskemaskine jeg nogensinde har set! Og dampfunktionen lyder helt fantastisk… – Jeg er nemlig typen, der altid har bunden af vasketøjskurven fyldt med renseritøj, som jeg kun sjældent har tid til at få afleveret.

  Jeg elsker at læse med her på din fine blog… Og især dine indlæg om boligindretning og inspiration til outfits 🙆🙅💁

 • ❤️ Jeg læser stort set det hele og skal lige en smut forbi bloggen hver gang der er nyt via Facebook. Tak for mange gode indlæg gennem årene, din og din søde families åbenhed og gæstfrihed i via bloggen.

 • Sikke en fed præmie ☺ jeg kan bedst lide at læse on hverdagen i jeres familie og i dit liv… og elsker at få tips, fif og inspiration til mad, indretning og tøj 😊 synes du runder det hele meget godt.

 • Super lækker præmie 😃

  Jeg kan gode lide indlæg dig og din familie, jeg har selv børn i samme alder og derfor skønt at læse om hvordan andre klare hverdagen osv – og så er det jo skønt at få tips til alle mulige ting

  Så bliv endelig ved 👍🏻

 • Jeg er vild med alle dine indlæg. Der er en god variation, som altid glæder, når jeg kommer forbi din blog.

 • Jeg kan særligt godt lide indlæg med bolig og outfits 🙂
  Det er den fineste vaskemaskine!

 • Den maskine er bare for sej. Jeg kan bedst lide dine indlægge med børnetøj og indretningsideer til børneværelset. Min man vil nok gå helt i kage over indlægget med flamingoer, og men vi skulle indrette soveværelset på med dem. Så den har jeg ikke vist ham🤐😄

 • Jeg har fuldt din blog i mange år, og det har været hyggeligt at følge med i stort og småt😊 Mine farvorit indlæg er dine outfit billeder og pt alle jeres boligprojekter. Jeg har ikke selv børn, så børnetøjsindlæg mv. læser jeg ikke. Men de finurlig og sjove ting du ind i mellem skriver om Fidusen og Trutten, er nu hyggelig læsning, selvom jeg ikke har børn. Kh Maria

 • Jeg kan bedst lige blog med indlæg inden for forskellige genrer. Så bliver man aldrig træt af en blog som læser 🙂
  Men boligindlæg er især et hit hos mig.

 • Faktisk er det meget svært, og har IKKE lyst til at vælge… Derfor må jeg sige at dine personlige posts knytter mig til dit skønne væsen, dine posts om dine øgler får mig til (som oftest, der har jo været alvorlige…) at smile og nogle gange grine højt. Dine bolig posts giver mig mod på, at ville lave alt muligt herhjemme (altså lyst…). Og alt det andet er bare så hyggeligt at læse!!Er gået fra fast at have læst en 8-12 blogs og nu kun have 3 helt faste -deriblandt din💋

 • Dine indlæg om tøj og rejser er mest mig. Lækker kjole og den flotteste vaskemaskine!

 • Den lyder jo fantastisk den vaskemaskine. Sådan en kunne godt bruges i det lille hjem!

  Jeg er glad for dine bolig og indretningsindlæg 🙂

 • Jeg kan bedst lide de indlæg, hvor du guider/kommer med gode råd. Dine børn er lidt ældre end mine, så det er meget praktisk at høre smarte fif fra en, der er lidt længere 🙂

 • Kan godt lide de indlæg hvor du skriver om bolig og spændende indretning. Mine børn siger tit – hvorfor skal det hele ALTID være sort og hvidt – de ville elske denne vaskemaskine tit at sætte spræl på vaskeriet 😘

 • Jeg har egentlig aldrig tænkt over kategorien af dine indlæg, jeg læser hvad der lige fænger min interesse.. Indlæg om dit arbejde med sociale medier, boligindretning og selvfølgelig jeres bryllup! 🙂

 • Jeg er gladest for de mere personlige indlæg. Jeg elsker, når man får et indblik i personen bag bloggen!

 • Jeg kan godt lide de indlæg hvori jeg bliver inspireret, og det gælder meget ofte dine outfits og hverdagsbilleder af indretning osv 🙂 Jeg kan også rigtig godt lide de “uglamourøse” indlæg. Feks om jeres uheldige dag, hvor man også oplever andre sider af jeres dejlige familie 🙂

  Kh Rikke

 • Jeg er nok mest til de familierelateret indlæg. Mit absolut favorit indlæg har været Truttens fødselsberetning, hvor far lader som om at give lattergas, men hvor det i virkeligheden er ilt. Det morede jeg mig virkelig over 😀

 • Alt omkring indretning fordi vi skal flytte om under en måned (og der vil en ny vaskemaskine være perfekt), og tidligere jeres bryllup, der var meget inspirerende.

 • Jeg ved ikke lige hvad jeg foretrækker. Generelt kan jeg bare godt li’ det hele, fordi der er lidt af hvert og man får så meget inspiration til sammensætning af tøj, indkøb af tøj også til børnene, opskrift, inspiration til indretning og personlige indlæg 🙂

 • Vi står og skal flytte i hus uden vaskemaskine så der ville være så lækkert at vinde denne. Jeg elsker at læse bolig oplæg.

 • Jeg er mest til de personlige hverdagsagtige indlæg man selv kan relatere til.
  Hvis jeg er den heldige vil jeg forære den til min søster,der med 6 børn har rigeligt med vasketøj..og jeg har selv en fantastisk vaskemaskine 😉

 • Jeg synes at dine rejse indlæg er inspirerende.. Jeg elsker at rejse, og har en lang liste med steder jeg planlægger at besøge.
  <3

 • Først og fremmest er jeg vild med dine bolig og hverdagsindlæg, gode tips og masser af inspiration synes jeg du er super god til generelt uanset om det er tøj, børnetøj, bolig, mad, ferie osv ❤️ Har feks lige måtte klikke den jakke hjem fra Mango du delte den anden dag. Jeg havde aldrig selv opdaget den, så TAK 😊

 • Jeg kunne got lide at læse og se billeder af din bryllupsforberedelse og brylluppet.

 • Jeg er vild med familie relaterede indlæg samt bolig indlæg !!
  Og krydser ligeledes SÅ meget fingre for denne fede maskine 🙂

 • Det er hyggeligt at følge med i dig og din families gøren og laden, men derudover er jeg svært glad for indlæg med lækre opskrifter 🙂 Det ER dog hele pakken, der er ret herlig. Ellers ville jeg jo ikke læse med. God weekend på dig og dine!

  kh Mai

  (sindddddsyg vaskemaskine… – hvor ville det være vildt at eje den!)

 • Børn , bolig og mad 🙂 generelt har du et rigtigt fint mix og variation i dine indlæg!
  Sindsyg sej vaskemaskine 🙂

 • Fannnntastisk konkurrence 😀
  Jeg elsker, elsker at kigge med i jeres fine hus, og haveindlægget gjorde mig da bare så glad 🙂 Så kom jeg da endnu mere i sommerstemning. Selvom min “have” består af verdens mindste altan, så knuselsker jeg den, og har virkelig ondt af folk, der ikke lige ejer sådan et “ekstra værelse”.
  Hav en fantastisk dejlig Dag, Jeg har lige måtte søge ind efter liiiidt for meget sol :-/
  Kh. Julie 🙂

 • De personlige og dem om bolig 😀 Jeg kan godt lide at “mærke” dig 😀

 • Wauw lækker præmie! Kan godt forstå du har glædet dig! Jeg er ret vild med dine indlæg om drinks, mode, om børn og bolig eller alle de inspirerende indlæg om drinks, tips og rejser 🙂

 • elsker hverdagsindlægene med inspiration til indkøb til børnene og opskrifter

 • Sikke en fin vaskemaskine!
  Bolig indlæg er sjove, da vi også selv har hus og stadig er i gang med at gøre det mere hjemligt, men også hverdags indlæg med børn er hyggelige.

 • Jeg er glad for indlæggene om hverdagsting og de sjove ting, som børn siger og gør 🙂
  Sikke en lækker maskine! Jeg er på udkig efter en ny vaskemaskine, da vores gamle er ved at være slidt. Jeg kan ikke overskue at skulle være uden vaskemaskine i nogle dage, når man har tre børn, en kæreste og en kat. Nogle dage er jeg i tvivl km, hvem der sviner mest 😉

 • Årh jeg synes faktisk det er svært at vælge en ting ud – da det er helheden jeg er vild med! Åbenheden og autenciteten fra dig <3 Hvis jeg skal vælge en ting bliver det fashion til både mig og ungerne <3

 • Jeg fortrækker et mix af forskellige typer indlæg, så der er noget variation for læseren. Men jeg er især vild med dine indlæg om bolig og indretning for tiden – måske fordi jeg selv snart skal flytte 🙂

 • Wow, den er fed! Jeg er jo ret ny læser herinde, men kan ret godt lide at læse med i dine hverdagsindlæg, og så selvfølgelig alt med mad!

 • Jeg er vild med små historier om familien og så synes jeg der er masser af inspiration i bolig indlæggene 😀

 • Jeg skal så meget vaske tøj herhjemme, hvis jeg vinder vidunderet ! Nix pille siger jeg bare 😛

  Jeg kan rigtig godt lide din blog, og i særdeleshed dine indlæg om huset, haven, indretningen og de mange billeder heraf. Flere af dem, tak 🙂

 • Jeg er nok mest vild med hverdagslivet bloggene – dog læser jeg også gerne de andre indlæg med ;).

  Jeg er vild med denne give away.. Jeg krydser mine fede fingre for at vinde.. For den ville passe ind på den tomme plads på badeværelset i den nye lejlighed <3.

 • Ej den er fed 😍 Den ville passe så godt i det hus vi skal bygge 🙂

  Jeg elsker din blog fordi den er så ærlig og jordnær 🙂 og elsker af få inspiration igennem din bolig og indretning

 • Jeg elsker dine personlige indlæg, når man selv har mand og børn, synes jeg det er så skønt at andre i samme båd har lyst til at dele lidt om livets gode, som dårlige stunder 😀

 • Jeg elsker, når du laver bolig/inspirationsindlæg. Vi har netop købt vores første hus, og jeg er altså bare ikke ret god til selv at se fede muligheder til indretningen – så der er du en fast del af min pinterest 🙂 Og tak for det, i øvrigt 🙂

  Jeg har dog også selv mand og børn, så dine personlige indlæg er oftest også nogle, jeg kan spejle mig i, og derfor nyder at læse. 🙂

  Christine

 • Jeg er nok til lidt af hvert, men hverdagslivet, krydret med lidt mode og makeup, så længe det er jordnært og ærligt så bliver jeg inspireret, og der er bla. derfor at jeg er her, hos dig

 • Jeg elsker alle dine indlæg om når du holder fest lige fra børne fødselsdag til bryllup, de er til kæmpe inspiration.

 • Jeg er vild med din modetips og rejsetid. Men generelt synes jeg du har en virkelig god blog og den jeg læser flittigst. Jeg synes du minder en smule ( uden de klodsede ting) om shopaholic bøgerne. Og dem er jeg vild med 🙂

 • Jeg er mest glad for indlæg omhandlende dine børn. Jeg har en datter som er et par måneder yngre end din, så det er ofte det samme som rør sig 🙂

 • Jeg elsker dine indlæg om bolig + indretning – vi kigger selv lidt på hus, så jeg lapper det hele i mig 🙂

 • Jeg synes det er fedt, at dine indlæg generelt er ‘nede på jorden’ – den slags indlæg er altid favorit. Jeg kan bedst lide indlæg jeg kan relatere til selvfølgelig, familieliv, kvindeliv og hverdag. Anmeldelser af produkter kan jeg godt kløjes i hvis de bliver for mange.

 • Jeg er vild med indlæg om boligindretning, vi er ved at bygge nyt hus, så inspiration er vældig velkommen 😊 Desuden er jeg ret glad for dine indlæg om børnemode, der er også altid inspiration at hente til mine ungers garderobe 😊

 • Jeg kan bedst lide indlæggene, hvor børnene tester noget. De er så skønne. Ellers er jeg glad for indlæg med tips til steder i KBH, det være sig cafeer, parker, legepladser, søer osv. Jeg kendte f.eks. ikke området ved Emdrup Sø. Som kommende skolebarns-forælder kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre lidt tips og tricks, erfaringer med legegrupper, indkøring i frit, osv. Hvis du altså ikke synes, det er for privat. Jeg krydser SÅ meget fingre for at vinde den maskine!! Signe

 • Jeg kunne rigtig godt lide dine bryllupsindlæg, for holn nu opm hvor var det bare et skønt og personligt bryllup.

  Samtidig kunne man mærke dig og hvem du egentlig er udenfor dit liv på bloggen.

  Måske der i virkeligheden ikke er så mange indlæg jeg ikke kan lide? 🙂

 • Jeg er særligt vild med dine bolig/indretnings indlæg – det er vist en arbejdsskade 😉 Og så er det altid dejligt at læse om hverdagen i ligesindede børnefamilier 🙂 Dejligt at læse med!
  KHer og krydsede fingre, Laura (hvis maskine er begyndt at lække lidt :-/)

 • For mig er det den gode blanding af forskellige typer indlæg, der få mig til at være en trofast læser af din fine blog. Jeg har fulgt med stort set fra start, og holdt trofast ved gennem årene – netop fordi der er så stor variation i emnerne. Fælles for alle indlæg er dog, at de er super aktuelle og rammer plet, på livet som moderne mor og kvinde – og meget vedkommende for os der gerne vil både karriere, morrollen og have hverdagen til at fungere.

 • Jeg er klart mest fan af dine “hverdagsindlæg” der også viser at det hele ikke er en dans på roser. Synes at mange bloggere har en tendens til kun at vise det ekslusive liv, så det er ret fedt at få et anderledes perspektiv på tingene også. 🙂

 • Jeg kan godt lide varitionen, men især de familierelaterede opslag tiltrækker min interesse.
  Dine indlæg om jeres bryllup og børnenes fødselsdage har jeg læst op til flere gange. Har lagret dem i min hukommelse med vores børnefødselsdage. Synes de er mere end gennemførte. Ligeledes har et indlæg med en tu tu monde kjole til datteren din, sat sig fast.

 • Jeg er så heldi af skulle flytte snart og for vaskemaskine det nye sted en total lux med 4 børne
  Men har en veninde der inden i en dum periode vis vaskemaskine er gået i stykker og der ikke er råd til en ny hun fortjener så meget af vinden denne

 • Jeg er mest til dine indlæg om hverdagen som børnefamilie 👍 Er i sær vild med de indlæg, hvor I tester ting. Når det er sagt, følger jeg også med i alle indlæg om bolig og indretning.

 • Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg der handler om børn. Alt fra mode til børnefødselsdage☺

 • Jeg kan bedst lide dine indlæg om hverdagslivet og om hus renovering. Dine indlæg om jeres bryllup var helt geniale, de er nok ynglings👏

 • Jeg kan godt lide at indlæggene på bloggen er meget varierende, men det er da altid hyggeligt at følge med i familielivet og husindretningen 😊

 • Skøn vaskemaskine! Jeg drømmer mig lige hen til en hverdag med tøjvask der ikke indebærer at diverse fyldte ikeaposer skal slæbes ned fra 3. sal og hen i en vaskekælder 😉

  Jeg er vild med indlæggene der omhandler aktiviteter med børnene og indlæg om at rejse med børn er også super. Så drømmer man sig lige lidt væk igen.

  Hav en dejlig solskinsdag …

 • Jeg har fulgt dig længe nu, og kan rigtig godt lide dine indlæg om huset. Før var det ungerne, fordi vi har nogenlunde jævnaldrende børn. Jeg gad virkelig godt at vinde den maskine til mit nye vaskerum i kælderen😀

 • Indlæg om jeres nye hus, da vi selv er ved at købe hus🏡 En ny vaskemaskine ville derfor være helt perfekt🙏🏻

 • For år siden faldt jeg for bloggen på grund af dine indlæg omkring dit bryllup, d ajeg netop selv var bride-to-be.. idag er det helt klart inspirationen til børn og bolig samt glimt fra hverdagslivet jeg læser.

 • Jeg kan rigtig godt lide dine indlæg hvor du viser rundt i Jeres nye flotte hus. Jeg går selv med drømmen om at flytte i hus, så kan falde helt i svime over det.

 • Jeg synes det er svært at vælge indlæg, som jeg bedre kan lide end andre. For jeg nyder alle dine indlæg 😉

  …men bolig, mode og ferier er altid interessant 🙂

 • Jeg kan vildt godt lide blandingen af de mange forskellige slags indlæg der er på din blog. Mor-liv, fashion, bolig, mere tænksomme. Det er derfor jeg har fulgt med i så mange år!

 • I øjeblikket er jeg vild med dine indretnings- og gør det selv-projekter. Også på Snapchat 🙂

 • Jeg kan bedst lide dine indlæg om at rejse og om boligindretning…de giver mig lov til at drømme…😊

 • Det er virkelig svært at vælge, for jeg nyder at læse alle dine indlæg, men jeg er især begejstret for dem om dine søde børn – børnefødselsdage mv. Måske især fordi min datter bortset fra et par måneder er lige så gammel som din. Derfor er netop disse til særlig inspiration for mig, da de interesserer sig for og går op i rigtig mange af de samme ting

 • Jeg er splittet mellem 2 typer indlæg: små finurlige facts & nemme men lækre opskrifter (på f.eks. guf og hyldeblomssaft).

 • Jeg er vild med indlæg om fidusen, vi har en på samme alder (bøffe) hedder hun. Og det er bare dejligt og sjovt og befriende til tider at se og læse om andres børn, både det gode og de udfordringer der også følger med 🙂

 • Helt klart dine indlæg om bolig og indretning.
  Og når du en sjældent gang i mellem har indlæg om tøj til Fidusen

 • Jeg er ret pjattet med dine nye have indlæg 😉 Ellers har dine bryllupsposts været skønne og posts om jeres dagligdag.

 • Først og fremmest – sikke en fed maskine!!

  Det er ikke mange blogs jeg følger, men har fulgt med her i et stykke tid. Du skriver finurligt, skægt og om noget jeg kan relatere til som mor og husejer – så det er de emner jeg labber aller mest i mig 😉

  God pinse!

 • Ja du har sørme også mænd der følger med 😉

  Jeg kan rigtig godt lide som fx Idag – dit astronaut is tip!

  Ellers følger jeg mest med i jeres hus-projekt og boligindretning.

 • Du er altid så gennemført, og jeg er vild med, at den smukke silkekjole matcher vidunderet af en vaskemaskine😊

  Mine favoritindlæg er dine mere personlige indlæg f.eks. ‘Lykken er’, indlæggene om jeres bryllup, hverdagen med Trutten og Fidusen, glæden over jeres nye hjem og naboer osv. Der synes jeg nemlig virkelig at din positivitet, glæde over livet og din lille skønne familie skinner igennem. Dog er mode indlæggene også nogle af mine foretrukne, da jeg altid har elsket (og misundt) din altid gennemførte stil. Du inspirerer mig bl.a. til at klæde mig mere feminint og til at gå med flere farver og print 💕 Det er derfor altid et hit, når der er modeindlæg eller Outfit of the Day her på bloggen.

 • Jeg er glad for indlæg om hverdagen, men også særligt indlæg om boligindretning. Særligt fordi jeg har fornemmet at du har god stil 😊

 • Hej 🙂
  Det er da en fed præmie du har disket op med her. Hvis du i fremtiden får nye konkurrencer på din blog, så kunne det jo være du var interesseret i at få den delt på min hjemmeside, hvor du kan få boostet trafikken til din side.

  Min side hedder {SPAM}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *