Gode tips til køb af tablets til børn

Reklame – bringes i samarbejde med DBA

Køb af tablets til børn
Fidusen fyldte 5 år for et par uger siden, og i den forbindelse overvejede vi meget, om det mon var på tide, at hun fik sig sin egen tablet.
Det er faktisk først det sidste halve års tid, at hun er begyndt at fatte interesse for spil og tegnefilm – men nu har hun alverdens virtuelle kæledyr, hun passer på vores telefoner 😉

Trutten har sin egen tablet fra Acer, som han flittigt benytter til Minecraft og Netflix, og derfor synes jeg egentlig også, Fidusen er blevet stor nok til det.
Jeg kvier mig dog lidt ved at gå ud at betale mange tusinde kroner for en spritny iPad – dels fordi hun slet ikke har brug for alle de nye funktioner, men især også fordi, der trods alt er en forholdsvis stor risiko for, at den kan gå i stykker, selvom den bliver pakket ind i et fint og sikkert cover 😉

DBA er der rigtig mange, der dagligt sælger deres brugte tablets – og ofte er de faktisk ikke ret gamle, fordi mange ofte får en uimodståelig trang til at opdatere, så snart der kommer en ny udgave på markedet – det kender I måske også selv? 😉 Jeg har de sidste par uger holdt øje derinde, og jeg tror, jeg ender med at købe en tablet til hende – også selvom fødselsdagen for længst er forbi. Så slipper farmand og jeg nemlig også for, at hun i tide og utide skal låne vores telefon for at fodre sine kæledyr 😀

Hvor gamle har jeres børn været, da de fik deres egen tablet eller telefon?

På DBA kan man nemlig sagtens gøre et par gode kup, så længe man lige tænker sig om og har fornuften med, når man handler. Jeg har købt via DBA i mange år, og har efterhånden gjort mig nogle erfaringer, som kan være nyttige, når man køber derinde – især med elektronik, som vist er en af de kategorier, hvor man skal se sig bedst om:

Mine gode råd som køber hos DBA

  • Når du helt præcist ved, hvad du vil købe – så gennemgå annoncerne, så du kan få et overblik over, hvad varen ca. sælges for. Hvis ikke det haster, så følg løbende med over et par uger.
  • På DBA har de en genial funktion, hvor man kan blive NemID valideret, så du  kan sikre dig, at sælgerens oplysninger nu også er korrekte – det er altid en god, ekstra sikkerhed i en handel!
  • Hvis muligt, så sørg for at mødes med sælgeren, så du kan tjekke om produktet virker – og så du undgår at overføre penge, før du har produktet i hånden.
  • Hvis du ikke kan mødes med sælgeren, så betal gerne via PayPal. Det er en virkelig nem og gratis betalingsløsning (der kører over dit almindelige betalingskort)  men med den sikkerhed, at de har en køberbeskyttelse, der træder i kraft, hvis du mod forventning ikke modtager varen. Du er altså markant bedre sikret på den måde end hvis du fx betaler via mobilepay.
  • Bed om kvitteringen. Så er du dels sikret, hvis det går i stykker og du skal bruge den til reparationen, og samtidig er du også sikret, at der ikke er tale om hælervarer.
  • Virker tilbuddet for godt til at være sandt? Så er det nok også tilfældet 😉
del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Vores tvillinger på nu 4,5 år, fik en iPad mini hver for et år siden. Det var en gave fra mine forældre, inden vi skulle på sommerferie så de også kunne bruge den i flyet. Det er den bedste gave nogensinde. Og efterfølgende har de fået høretelefoner til. Vi kan opdatere dem og hente nye apps, i forbindelse med opdatering og lign af vores (de voksnes) Apple produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *