En af de dage…

vin-vand

Kender du ikke de der dage, hvor alt ramler, og hvor man egentlig bare burde være blevet i sin seng?

Yes – det var mig i går!

Min mand er ude at rejse, så jeg er alene med børnene i denne uge og i morges skulle jeg op og af sted med børnene. Min søn skulle til et kursus fra 9-10, og planen var, at han så bare skulle møde senere i skole. På vej ud af døren fortæller han, at de skal på tur – ergo var der så ikke mulighed for at aflevere ham, så han måtte med mig på arbejde. Lillesøster bryder grædende sammen – hun vil også med.

Efter kurset sætter vi kursen mod nærmeste café, da håndværkerne larmer alt for meget derhjemme. Jeg forsøger at få arbejdet samtidigt med, at jeg jonglerer frugttallerkener, amerikanske pandekager, malebøger og to børn, der begge egentlig er begyndt hellere at ville have været i skole og børnehave 😉

Da vi skal til at hjem begynder det at styrtregne, og selvom vi forsøger at få det bedste ud af situationen med regnsange og hoppen i vandpytter, så ER det bare en lang tur hjem, efterhånden som vi bliver mere og mere våde og kolde.

Da vi endelig er hjemme og egentlig  mest af alt har lyst til at putte os på sofaen med et varmt tæppe må vi ud i haven. Vi har bestilt en stubfræser til at komme og fjerne en masse gamle træstubbe i vores have – og de kan også fjerne bambus. Vi har 3 store bambusbuske, som skal væk til fordel for et fint nøddekrat, men for at de kan komme til, skal selve bambussen være klippet ned. De havde pludselig fået et hul i kalenderen til onsdag morgen – og eftersom min mand ikke var hjemme, var der ikke andet for end at børnene og jeg måtte kaste os over den helt uoverskuelige opgave…

Først måtte Fidusen kapitulere, efter hun fik et svirp af en pind hen over kinden, og sidenhen frøs Trutten sine fingre så meget, at han også måtte ind – så jeg stod alene i silende regn i to timer og kæmpede mod den bambus… for da jeg kom ind at finde endnu en mail, hvor de skrev, at de havde fået en hasteopgave, så vi bare skulle holde fast i den oprindelige tid…. ARGH!

Da børnene skal til at i seng hører jeg pludselig et brag fra badeværelset. Fidusen havde væltet min helt nye flaske med Moroccanoil på gulvet, så der var glasskår og olie overalt…

Så lige da børnene var faldet i søvn, lod jeg mig dumpe ned i et dejlig varmt karbad (forøvrigt nok det eneste sted i hele huset, hvor der ikke er støv og snavs efter håndværkerne) med et glas rødvin og Netflix på telefonen. Yderst tiltrængt!

Så jeg satser på, at dagen i dag bliver en anelse mindre kaotisk 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *