Sommerligt outfit – og lidt om min kommende uge

IMG_9384

IMG_9386

IMG_9414

IMG_9440

IMG_9441
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Hele weekenden er blevet tilbragt i LEGOland, hvilket må siges at være et KÆMPE hit hos begge børn. De har nydt det i fulde drag, og jeg skal nok fortælle nærmere om det senere. Personligt er jeg dog en anelse mat i sokkerne og trænger egentlig til et par fridage ovenpå en weekend i virkelig højt tempo 😀

Nu er jeg tilbage på min pind foran skærmen, min mand har sat kursen mod Madrid (det heldige bæst), så børnene og jeg tager en række dage alene, og når han er tilbage igen, snupper han børnene og kører til Fyn, hvorefter jeg har weekenden helt for mig selv til arbejde, fest og fornøjelser, hvilket formodentlig er særdeles tiltrængt efter en hel uge som græsenke, hvor vi oven i købet har håndværkere herhjemme, der larmer uafbrudt, mens jeg forsøger at få arbejdet.

På de to sidste billeder er min søn ved at lære mig at hoppe højt. Åbenbart er min hoppeteknik helt elendig, så både ham og min mand (og et par gæster i parken 😀 ) var helt færdige af grin over den måde, jeg hopper på 😀

Bukserne har jeg simpelthen fået SÅ mange komplimenter for – og de er tilmed lige så behagelige at have på som natbukser, så de er et stort hit. Blusen er i tynd uld og er helt perfekt til de her forårsdage, hvor temperaturen kan svinge rigtig meget.

Bukser: Zara -.- Bluse: & Other Stories -.- Sko: H&M (gamle)

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *