Out of office outfit

IMG_9157

IMG_9136

IMG_9161
IMG_9175
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Her er billeder fra en dag, som ikke kun blev tilbragt på hjemmekontoret – jf. mit indlæg fra forleden 😉

Håndværkerne har netop indtaget vores hus og kommer til at være der de næste par måneder – så jeg rykker ud igen, men kan til gengæld flytte ind i et helt nyinstandsat kontor, når de er færdige igen.

Hele vores gulv på 1. salen af huset er fjernet nu – og da det var væk dukkede der flere hundrede gamle aviser og blade op fra 20’erne – 50’erne. Jeg nåede at få reddet de fleste af dem – håndværkerne havde tilsyneladende ikke den helt store forståelse for, at jeg anså dem for at være en kæmpe skat 😀 – så nu glæder jeg mig til at kigge nærmere i dem. Især dem fra besættelsen er virkelig spændende – men også de gamle reklamer og ordlyden “en ældre dame blev kværket under et indbrud” 😀 Hvis du følger med på instagram (itsfashionbabydk) eller snapchat (itsfashionbaby) har du muligvis også set nogle af dem.

Vi har planer om at få rammet nogle af de flotteste forsider ind – Billedbladet var i et større format med en forside i farver – og de vil passe perfekte ind i stuen med en fin reference til husets historie. Derudover pønser jeg lidt på at tapetsere vores toilet i kælderen med avisforsiderne – en lidt mere litterør udgave af Take That plakaterne på pigetoilettet på Pluto – hvis I har set det? 😀

Og så tænker jeg at dele nogle af de fineste ting derfra her på bloggen – hvis der er stemning for det?

I morgen tidlig tjekker vi ind i LEGO-land, hvor vi skal overnatte på deres Ninjago-hotel, så vi kan have to hele dagen i parken. Uheldigvis har de lovet regn og torden begge dage – men det er vist mest vi voksne, der er trætte af det – børnene glæder sig helt vildt meget.

Skjorte: by Malene Birger (gammel) -.- lædershorts: Cheap Monday -.- Støvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *