Mit yndlingsted i København – #minoaseibyen

REKLAME – Bringes i samarbejde med IKEA

IMG_9293

IMG_9225
IMG_9487

IMG_9218-001
IMG_9236

IMG_9333-001

Jeg elsker foråret i København. Det er helt magisk at se, hvordan hele byen rykker udenfor – i parker, på åbne pladser og torve, så snart de første solstråler titter frem.
Efter en lang mørk vinter under et uldtæppe i sofaen er alle ivrige efter at labbe de gyldne solstråler i sig – også selvom det betyder, at man sidder pakket ind i tykke strikkede sweatre under et tæppe 😀

I går solen, min datter havde en legeaftale, så jeg benyttede den oplagte mulighed for at hygge lidt med mine drenge og inviterede dem med i Østre Anlæg, der ligger lige bag Statens Museum for Kunst. Af alle de smukke grønne steder i København er det nok næsten mit yndlingsspot.

Det er et kæmpemæssigt grønt areal, der er store smukke søer, der er en legeplads, der er masser af bænke og borde – og der er sågar opsat grill flere steder, som man er velkommen til at bruge. Det bedste af det hele er næsten, at der tilsyneladende ikke er så mange, der har indset hvilket fantastisk sted det er – så der er aldrig ret mange menesker, når vi er der.

Det ligger ret tæt på vores gamle lejlighed, så vi har tilbragt virkelig mange sommeraftener ved en af grillpladserne derovre – i to somre havde vi faktisk altid en picnickurv pakket klar med tæpper, tallerkener osv. så vi hurtigt kunne snuppe den, lave en salat, købe lidt kød og smide børnene i barnevognen og trille derover. Det har virkelig dannet rammerne om nogle af vores bedste sommeraftener som familie, og både min mor og  min svigermor har fået øjnene op for, at selvom man bor inde midt i København, så er der masser af mulighed for at skabe hygge i det fri 🙂

Faktisk kan man se i dette 6 år gamle indlæg, at vi netop sidder i Østre Anlæg med picnickurv og papservice og andet godt fra IKEA 😀

Og det er lige præcist, hvad IKEA også gerne vil hjælpe med. Det der med at skabe små hyggelige rum rundt omkring i byen. De har så mange fine ting i deres sortiment, som ikke koster alverden – og som er oplagte til at bruge til formålet.

IMG_9226

IMG_9215

IMG_9231

De gav mig en udfordring, hvor jeg max måtte bruge 300 kr til at skabe rammerne for en hyggelig stund et sted i byen. Da det ikke heeeelt er varmt nok til at sidde ude og grille endnu, nød vi i stedet kaffe og kage i solen i Østre Anlæg.
Der er jo allerede opstillet bænke og borde, og der skal faktisk ikke ret meget til for at gøre det skønt og hyggeligt – i stedet for bare at sidde med en hvid paptallerken og en plastickop. Det her ER bare lidt mere lækkert og hyggeligt, når der lige kommer en dug på bordet en pude på bænken og lidt pynteting hist og her. Faktisk har jeg kun snoldet for knapt 200 kr med de ting på billedet, og de fleste af dem, kan bruges igen hele sommeren 🙂

Da jeg var ved at pakke tingene ud kom der en ældre mand gående, som var ude at lufte sin hund. Han stoppede op og kom over og sagde: “nej hvor ser det dog skønt ud – det burde man gøre lidt oftere” – og så var hele setuppet jo sådan set lykkedes meget godt 😉

IKEA opfordrer os alle til at dele de her små oaser i byen – de små hemmelige steder, hvor man kan nyde en god kop kaffe, spise en is, grille sin aftensmad eller måske lege fangeleg med sine børn. Hvis du deler dem på instagram med #minoaseibyen så er du med i lodtrækningen om et gavekort til IKEA på 1000 kr.

IMG_9336

Hynde -.- Tæppe -.- Bordløber -.- Glasskål -.- Ramme -.- Postkort -.- Blå Glas -.- Flaske -.- Vase -.- Servietter -.- Store paptallerkener -.- Små paptallerkener 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *