Skylampe som natlampe og vågelampe til børneværelset

Skylampe og cloudlamp fra A little lovely company som natlampe og vågelampe til børneværelset
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg har fundet den fineste natlampe eller vågelampe til min datters børneværelse.

Jeg skylder stadigt et indlæg om de tanker, jeg har gjort mig om indretningen på min datters værelse – men jeg tænker, du måske kan fornemme temaet ud fra dette indlæg? 😉

Jeg har længe været på udkig efter en natlampe til min datter, som kan fungere som vågelampe om natten, fordi hun ikke bryder sig om at sove på et helt mørkt værelse.

Der findes et utal af lamper til formålet – men; den skal dels være pæn 😀 – og så skal den også give forholdsvis meget lys, da hendes værelse er ret stort – og samtidigt skal den ikke bruge ret meget strøm.

Skylampen her fra A Little Lovely Company er faktisk intet mindre end helt perfekt. Den udsender meget lys, men i en dejlig blød nuance – og så kan den både køre på batteri, hvis man fx vil have den oppe i sengen som her på billedet – og den kan tilsluttes til en stikkontakt.

Fidusen er selvsagt vild med den – og det samme er jeg faktisk! Den findes også i en lillebitte udgave til kun 100 kr, som jeg næsten tror, hun også er nødt til at have snart 😉

Du finder den store skylampe (den på mit billede) her – og den lillebitte skylampe her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *