Påskeoutfit – maritime vibes

Billede 30-03-2016 16.03.15

IMG_8713

IMG_8727

IMG_8787

IMG_8763-002

Min påske har budt på lidt af hvert, men fællesnævneren for hele ferien har uden tvivl været, at jeg er kommet helt ned i gear og har fået slappet af.

Det har føltes som den vildeste luksus med en lang række dage helt uden planer.
Godt nok har vi fået lavet en masse praktiske ting i huset og haven, men vi har også haft plads til en hel dag på sofaen i nattøj og en spontan havefest med naboerne 😉 – og alligevel har vi også nået en række dage i Thy hos min familie, en påskefrokost hos mine svigerforældre, bryllup og barnedåb hos en kusine og et kort sommerhusvisit i Nordsjælland.

Så jeg har været godt ladet op til at starte igen efter ferien – og har faktisk også haft den dejligste opstart. Forleden spiste jeg bæredygtige burgere (JA!) til et evnet på Cock’s & Cows med Hellmans – som faktisk er den eneste mayonnaise med æg fra burfri høns. I dag lagde jeg godt nok tidligt ud kl 8 – men med et spændende oplæg, og efterfølgende har jeg netværket (perfekt betegnelse for at drikke kaffe i godt selskab) med søde Nana, som netop er begyndt på at blogge – og lige om lidt er det weekend igen. I like!

Mit outfit her med striber på kryds og tværs er fra sommerhusturen. Jeg lader sjældent en lejlighed passere med mulighed for at iføre mig et outfit med martime vibes, og da jeg netop havde shoppet et par nye ting fra Zara, var det helt oplagt til en tur ved den nordsjællandske kyst 😉
Toppen er forøvrigt magen til en blå sag, jeg købte i Barcelona sidste år – og som jeg har været voldsom glad for. Den koster næsten ingenting, og pasformen er simpelthen så fin.

Blazer: Zara (gammel) -.- Stribet top: Zara -.- Bukser: Zara -.- Loafers: H&M (gamle)

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Wow, siger jeg bare 🙂
    Bukserne må jeg i Zara efter – håber jeg kan se bare halvt så godt ud i dem som dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *